Мене звати Володимир - я сертифікований та акредитований Гештальт-терапевт, Травма-терапевт, та EMDR спеціаліст.
Маю практику з 2013 року.
Мої спеціалізації: «Психосоматика у гештальт-підході», «Клінічний підхід в гештальт-терапії». Пройшов навчання у роботі з проблемами сексуальності в рамках спеціалізації «Основи сексології з застосуванням етологічного методу».
Травма-терапія, EMDR - терапія.
Ставлюся з повагою до емоцій і почуттів, досвіду кожної людини, уважно досліджую разом з клієнтом його ситуацію, не даю готових рецептів. З часом клієнт отримує ресурси, необхідні для вирішення своїх проблем.
Під час терапевтичних зустрічей разом з клієнтами досліджуємо емоції, почуття,
через них знаходимо сенси та потреби,
кращі форми отримати бажане.
Серед моїх клієнтів багато чоловіків. Маю досвід роботи з військовими. З жінками також працюю.
Багато років захоплююсь:
тріатлоном (вело, марафон, плавання);
важкою атлетикою;
рукопашним боєм.
Також кайфую від подорожей, мото-прогулянок, медитацій, читання книг, музичних концертів.
Колеги та клієнти мене характеризують як:
уважного, проникливого, гнучкого,
зацікавленого, щирого, рефлексуючого,
дбайливого, азартного, розважливого
терапевта. Я саме так себе і відчуваю.
Вважаю, що в мене є вже певний досвід, але
навчання та розвиток на цьому не зупиняю.
Маю план по підвищенню кваліфікації на найближчі 6 років.
Якщо вам відгукується мій життєвий та професійний досвід, запрошую в терапію! Освіта :
Одеський Національний Університет ім Мечникова факультет - Психологія 2001-2006 р (Спеціаліст)
Аспірантура (PhD-ступінь) 053 "Психологія" в Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України 2023-2027 Проф Освіта : НАГТУ (Гештальт - Терапія)
1 ступень 2007-2008 рік
Робота в таких напрямках:
- Кризи і травми
- Психосоматика
- Залежності
- ПЦР, БАР, ВСД, ПА - (мала психіатрія)
- Сексологія
- Відносини (внутрішньоособистісні, міжособистісні)
Досвід роботи:
- Клініка «Інто-Сана», м. Одеса;
- Наркологічна Клініка «Вітрила Надії», Реабілітаційний центр «Полінар»;
- Психолог, начальник психологічної служби, у пенітенціарній системі (Колонії Одеської області, звання – Майор);
- Аспірант, асистент кафедри клінічної психології в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова,
- Приватна практика з 2013 року.