Лікар кардіолог вищої категорії, Заслужений лікар України, лікує захворювання кардіологічного профілю, бронхолегеневі захворювання, захворювання шлунково-кишкового тракту. Крім зареєстрованих в Україні лікарських препаратів в лікувальній практиці застосовує гомеопатію.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 230 відгуків
Ольга 06 Серпень 2025
Прийом пройшов дуже професійно, лікар дуже коректний, дуже уважний, намагався одразу нам допомогти. Лікар дуже гарно ставиться до пацієнтів, нам було дуже приємно
Марина 30 Липень 2025
Очень благодарна Узаку Джумабаевичу за его высокий профессионализм и доброжелательность. Консультацией осталась очень довольна: доктор внимательно выслушал меня, провел тщательное обследование, подробно и доступно мне все объяснил, дал рекомендации по лечению. Всем рекомендую этого прекрасного специалиста.
Олеся 11 Липень 2025
Дуже хороший лікар, дуже уважний, прийом сподобався
Юлія 28 Червень 2025
Юрій 25 Червень 2025
Лікар хороший фахівець. Я потрапив через знайомих і не пожалкував що потрапив саме до цього лікаря.
Яна 18 Червень 2025
Дмитро 18 Червень 2025
Консультація нам дуже сподобалась, чудовий спеціаліст, дуже уважний, вислухав нас, надав необхідні рекомендації, назначив лікування. Дякуємо, візитом ми дуже задоволені.
Марія 04 Червень 2025
Прийом пройшов дуже добре, нам все сподобалося. Лікар професійний, спокійний, уважний. Лікар призначив лікування, далі будемо лікуватися, перші враження дуже хороші
Сергій 14 Березень 2025
Лікарю найвищий бал з плюсом! Дуже гарне обслуговування, дуже уважний лікар, надав багато хороших рекомендацій, ми дуже задоволені. Після курсу лікування, будемо звертатися ще