Лікар Кардіолог Риспаєв Узак Джумабаєвич на Doc.ua

Відгуки про Риспаєв Узак Джумабаєвич

Лікар кардіолог вищої категорії, Заслужений лікар України, лікує захворювання кардіологічного профілю, бронхолегеневі захворювання, захворювання шлунково-кишкового тракту. Крім зареєстрованих в Україні лікарських препаратів в лікувальній практиці застосовує гомеопатію.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 242 відгуки

Владислав 10 Листопад 2025
Любов 31 Жовтень 2025
Олексій 29 Жовтень 2025
Узак Джумабаєвич - дуже уважний лікар, все вислухав, дав відповіді на всі запитання, рекомендував пройти обстеження УЗД серця, лікар нам допоміг. Ми задоволені прийомом у лікаря
Катерина 20 Жовтень 2025
Асад 20 Жовтень 2025
Все було ідеально, дякую.
Володимир 04 Жовтень 2025
Лікар гарний фахівець. Це дуже трапляється рідко
Віта 04 Жовтень 2025
Абсолютно все сподобалося в роботі лікаря, професіоналізм, уважність, ретельність.
Галина 10 Вересень 2025
Була на прийомі у кардіолога Риспаєва Узак Джумабаєвича, ліікар з великої літери. Уважний, ввічливий, вміє вислухати, отримала корисні поради стосовно лікування. Лишилась задовільна його професійним підходом до мого здоровʼя. Раджу всім, не пошкодуєте.
Оксана 29 Серпень 2025
Доктор очень отзывчивый, внимательный и профессионал своего дела. Всем рекомендую.
Наталія 22 Серпень 2025
Лікар нам дуже сподобався, оцінка лікарю просто десять. Залишилися дуже задоволені візитом, плануємо ще раз записатися на візиті саме до цього спеціаліста, нас все влаштувало.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу