Одеса
Лікар Алерголог Ряго Юлія Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Ряго Юлія Володимирівна

Юлія Володимирівна веде дітей з гострою і хронічною алергопатологією. У лікаря комплексний підхід у діагностуванні захворювань з призначенням відповідної індивідуальної схеми лікування. Має великий досвід роботи з алергенспецифічною імунотерапією.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 18 відгуків

Єва 08 Серпень 2024
Все було чудово. візитом дуже задоволені, ми дещо запізнилися, але лікарка нас все одно прийняла, проконсультувала, , все пройшло дуже добре. Дякуємо!
Світлана 10 Липень 2024
Мирослав 09 Липень 2024
Прекрасный доктор, хороший специалист, видно, что имеет подход к детям. Доктор конкретно и не поверхностно относится к проблеме, углубленно ставится к проблемам с которыми приходят пациенты. Мы обращались ко многим специалистам и это единственный доктор, который так досконально обследовал ребенка. После лечения мы планируем обратиться к доктору на повторный прием
Анастасія 18 Червень 2024
Доктор понравилась, очень хорошо провела осмотр, послушала, у нас астма и мы вовремя пролечились, у нас все хорошо
Мишель 04 Червень 2024
Все было супер, мы очень довольны!
Інна 30 Квітень 2024
Оцінюю на найвищій бал, мені все сподобалося, дякую.
Святослав 26 Квітень 2024
Все було добре, прийом сподобався
Іван 07 Лютий 2024
Мені дуже сподобалася лікар як спеціаліст. Лікар дуже добре розпитувала про всі симптоми. Я задоволена
Матвій 26 Січень 2024
Лікарка була уважною та професійною, усе пояснила зрозумілою, доступною мовою, залишились задоволеними.
Софія 17 Жовтень 2023
Дуже хороший та уважний лікар. Дуже добре ставилась лікар до дитини. Дитина не любить лікарів, але цей лікар сподобався.
1 2
Показати ще 8 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса