2019 р. – Закінчила Одеський національній медичний університет, спеціальність «Лікувальна справа».
2022 р. – Закінчила інтернатуру у КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» ХОР за спеціалізацією Гінекологія.
Курси
2023 р. – Приймала участь у ІХ Міжнародному конгресі «Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній медицині».
2023 р. – Брала участь у семінарі «De Femina: Pro андрогени».
2023 р. – Брала участь у семінарі «De Femina: Pro UVC».
2023 р. – Пройшла майстер-клас з міжнародною участю «VAGINA, CERVIX, UTERUS. Інфекція, запалення неоплазія».
2024 р. – Пройшла майстер-клас «Репродуктивне здоров’я жінки:від теорії до практики».
2024р. – Пройшла майстер-клас «Здоров’я жінки від А до Я. Невиношування: причини, дії, рекомендації».
2024 р. – Пройшла майстер-клас з Міжнародною акредитацією ACCME: ALPHABET OF ENDOCRINE GYNECOLOGY.
2024 р. – Учасник всеукраїнського майстер-класу «Патологія шийки матки:CIN, діагностичний алгоритм. Кольпоскопія, види біопсії та ексцизії, профілактика рецидиву».
2024 р. – Приймала участь у майстер-класі «АМК:сучасна тактика ведення пацієнтів».
2024 р. – Пройшла практичний курс з відпрацюванням на тренажерах «Базовий курс з гістероскопії».