Лікар Онколог, Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Воротинцева  Ксенія  Олегівна на Doc.ua

Відгуки про Воротинцева Ксенія Олегівна

Ксенія Олегівна — лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент, спеціаліст у галузі проктології, онкохірургії та ендоскопії. Має багаторічний досвід роботи в провідних клініках, активно поєднує практичну медицину з науковою діяльністю, бере участь у міжнародних конференціях, є автором наукових публікацій.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 75 відгуків

Неля 26 Листопад 2025
Все було добре на консультації мені сподобалось
Світлана 10 Листопад 2025
Все добре було на візиті до лікаря.
Олена 10 Листопад 2025
Без очереди зашла в кабинет к доктору, я не думала что визит к Проктологу может быть приятным.
Дар‘я 30 Жовтень 2025
Наталя 20 Жовтень 2025
Ольга 29 Вересень 2025
Ніна 23 Вересень 2025
Давно вже знаю цього лікаря, цей лікар у свій час дуже добре допомогла моєму чоловікові. Тому Ксенія Олегівна надзвичайно хороший лікар, який дуже мені подобається.
Вікторія 22 Вересень 2025
Врач очень внимательная выслушала мне понравилось на консультации. Всё объяснила нормально и чётко приятный врач. Сразу доверие к врачу было провела аккуратно обследование . Всё очень хорошо
Олена 08 Вересень 2025
Яна 20 Серпень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 chevron_right

Лікарі поблизу