Одеса
Лікар Гінеколог-ендокринолог, Онколог-гінеколог Цехмейстер Інна Федорівна на Doc.ua
Лікар гінеколог-околог-ендокринолог із 15 річним стажем. Також практикує естетичну гінекологію (біоревіталізація, мезотерапія, відбілювання, лазерне лікування інтимної зони та інше.)
Відгуки
Про лікаря
  • Участь в програмах на Думська-ТВ
  • Ведуча програми «Консиліум» на 1 міському
Освіта
  • Одеський національний медичний університет
Курси
  • Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, сертифікований цикл «Основи репродукції»
  • ОДМУ, сертифікований цикл «Кольпоскопічна діагностика патології шийки матки»
  • Передатестаційний цикл «Акушерство і гінекологія»
  • Сертифікований цикл «Основи гістеро- і лапароскопії в гінекології»
  • Науково-практична конференція «Актуальні питання інтенсивної терапії в акушерсько-гінекологічній діяльності»
  • Науково-практична конференція «Профілактика невиношування вагітності у жінок з синдромом втрати плода»
  • Національний цикл семінарів «Актуальні питання збереження репродуктивного здоров'я жінки»
  • Національний цикл семінарів «Сучасні шляхи поліпшення акушерсько-гінекологічної та перинатальної допомоги в Україні»
  • Тренінг «Незвичайні підходи до звичних невиношувань» (м. Київ, Україна)
  • Конференція «Східноєвропейські зустрічі професіоналів» (м. Київ, Україна)
  • Національний конгрес з міжнародною участю «Планування сім'ї та збереження репродуктивного здоров'я нації» (м. Київ, Україна)
  • Міжнародний симпозіум «Теорія і практика репродукції людини» (м. Буковель, Україна)
  • Школа-семінар «Вагітність високого ризику»
  • Школа-семінар «Репродуктивне здоров'я 40+»
  • Школа-семінар «Гармонія гормонів — основа здоров'я жінки»
Участь в асоціаціях
  • Чинний член Української асоціації репродуктивної медицини і Української асоціації гінекологів-ендокринологів
Послуги
  • Гістероскопія
  • Ехогістеросальпінгографія (перевірка прохідності маткових труб під УЗД-контролем)
  • Консервативне лікування безпліддя
  • Підбір засобів індивідуальної контрацепції