Одеса
Лікар Косметолог Федчук Анастасія Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Федчук Анастасія Григорівна

Анастасія Григорівна - фахівець із боротьби з висипом вугрів, віковими змінами, куперозом, пігментацією та іншими захворюваннями і дефектами шкіри. Лікар проводить процедури по естетичної косметології обличчя: чищення, догляди, масажі, косметологічні маски, пілінги, депіляції та ін. Індивідуально консультує клієнтів по догляду за їх типом шкіри, підбирає кращу схему лікування при наявності проблем.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 14 відгуків

Ирина 12 Квітень 2018
Ирина 06 Квітень 2018
Хорошая квалификация доктора.
Ксения 14 Березень 2018
Константин 25 Жовтень 2017
Очень хороший доктор, всем рекомендую.
Елена 23 Жовтень 2017
Все хорошо, никаких претензий.
Артур 23 Жовтень 2017
Внимательный доктор, мы уже с ней работаем.
Елена 19 Жовтень 2017
Была в октябре на чистке лица - доктор очень осторожно и с пониманием относилась, на все вопросы ответила. Результат после чистки хороший, особенно нос - никогда раньше не видела его настолько чистым. Спасибо!))
Татьяна 12 Вересень 2017
Мне все понравилось, даже более чем. Она очень внимательная, аккуратна, буду к ней ходить.
Олег 16 Серпень 2017
Аккуратно и безболезненно сделала чистку, удалила точки, которые не уходили годами. Внимательный и квалифицированный специалист, рекомендую!
Сергей 12 Серпень 2017
Очень приятный врач, поддерживала разговор, очень тактичная, очень внимательная.
1 2
Показати ще 4 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса