Артем Олександрович лікар терапевт, гастроентеролог, УЗД-спеціаліст. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту. Молодий та амбіційний спеціаліст, що зарекомендував себе в клінічній практиці, як носій процвітаючого багажу теоретичних і практичних навичок, позитивних ефектів та хороших відгуків від лікування пацієнтів. Відповідально ставиться до кожного клінічного випадку, досконало вивчаючи, кожний окремо.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Софія 19 Вересень 2024
Прийом сподобався, лікар уважно вислухав, порекомендував лікування, була надана вчасна допомога, все було добре, ми задоволені лікарем
Виктория 20 Червень 2024
Доктор шикарный! Доктор назначил лечение, я себя намного лучше уже чувствую. Не первый раз к доктору обращалась, всегда довольна визитом
Вікторія 13 Червень 2024
Врач очень хороший, отлично проконсультировал, прописал лечение, которое мне помогает.
Олена 08 Травень 2024
Лікар дуже кваліфікований, чудовий фахівець, я всім його рекомендую , дякую.
Олена 03 Травень 2024
Професійний лікар.
Марія 04 Квітень 2024
Сподобався візит, лікар хороший спеціаліст. Все пройшло прекрасно.
Петро 25 Березень 2024
Сподобалась кваліфікація лікаря, й те що спочатку призначив зробити аналізи, й тільки після цього поставив діагноз.
Юлія 06 Березень 2024
Дуже добре пройшов візит.Все було чудово, лікар усе дуже добре пояснив. Сам лікар прекрасний спеціаліст у своїй сфері, дуже уважний, приділив достатньо часу. Ніяких зауважень до роботи лікаря взагалі немає. Дуже сподобався цей спеціаліст. Рекомендую його усім.