Лікар Ендокринолог Головченко  Таїсія Валентинівна на Doc.ua

Відгуки про Головченко Таїсія Валентинівна

Таісія Валентинівна кваліфікований лікар-ендокринолог. Займається діагностикою та лікуванням патології ендокринних залоз: щитовидної, паращитовидної, гіпофіза і гіпоталамуса, надниркових залоз, статевих залоз, підшлункової залози.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Надія 30 Березень 2026
Олександр 18 Лютий 2026
Мені дуже сподобався лікар. Підхід був серйозний до справи, багато лікарів казали, що це все вікове, а Таїсія Володимиріна підійшла до цієї проблеми зі всією відповідальністю і дійсно нам допомогла.
Ірина 27 Грудень 2025
Лікарка все по полицях розклала, відповіла на всі питання, розповіла про мій діагноз, дала поради що до лікування. Буду ще звертатись, мені візит дуже сподобався.
Антоніна 18 Червень 2025
Консультація пройшла чудово, я записувала маму на консультацію, ми залишились дуже задоволені, Таїсія Валентинівна дуже гарно і детально нам все пояснила. Дуже дякуємо.
Тетяна 13 Вересень 2024
Це лікар дійсно від бога, мабуть, найкращій лікар-ендокринолог в місті, я дуже задоволена і вдячна!
Марина 13 Вересень 2024
Прийомом задоволена, дякую.