Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Гакман Єлизавета Сергіївна на Doc.ua

Гакман Єлизавета Сергіївна

Кваліфікований спеціаліст. Здійснює комплексне спостереження за здоров'ям жінок, проводить терапію гінекологічних запалень, інфекційних процесів, гормонозалежних патологій (ендометріоз, міома, кісти яєчника) та інше.

Оберіть медичний центр

Первинний прийом лікаря акушера-гінеколога без УЗДвід 750 грн expand_more
Рейтинг лікаря
Відгуки

Освіта

• Полтавський державний медичний університет, 2021 р.

Участь в асоціаціях

• Асоціація акушерів гінекологів м. Миколаєва.

Лікування захворювань

• Аменорея
  • Дисменорея

Послуги

• Проведення профілактичних оглядів
  • Введення та вилучення внутрішньоматкових спіралей
  • Видалення папілом: проведення малих лікувальних процедур
  • Кольпоскопія
  • Прегравідарна підготовка
  • Ведення вагітності (спостереження за станом вагітної та плода, проведення необхідних обстежень та аналізів, раннє виявлення ускладнень)
  • Післяпологовий період
  • Консультування з питань репродуктивного здоров'я та планування сім'ї
  • Розшифрування УЗД
Check-up «Річний розширений» жіночий в МЦ ZDRAVO
Чи знаєте ви, що насправді відбувається у вашому організмі, коли ви відчуваєте «просто втому»? У щоденній метушні ми звикаємо ігнорувати сигнали тіла: легке запаморочення, дискомфорт у животі, апатію або тьмяність шкіри. Проте більшість небезпечних станів — від анемії та гормональних збоїв до онкологічних ризиків — на ранніх стадіях протікають абсолютно безболісно. Ми створили «Річний розширений» Check-up, щоб ви могли перестати гадати та отримали повний контроль над своїм здоров’ям за мінімум візитів.
Check-up «Жіночий» після 45 років в МЦ ZDRAVO
Після 45 років жіночий організм входить у період особливих змін. Гормональна перебудова впливає не лише на настрій, а й на обмін речовин, стан судин, серця та міцність кісток. Часто «дзвіночки» від організму — припливи, коливання ваги чи безсоння — сприймаються як неминучість, хоча насправді це сигнали, що потребують уваги фахівців. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли пройти цей етап впевнено, зберігши красу, здоров'я та високу якість життя.
Check-up «Жіночий» до 45 років в МЦ ZDRAVO
Ви відчуваєте постійну втому, дратівливість або помітили зміни у циклі? У ритмі сучасного життя ми часто списуємо нездужання на стрес, не помічаючи, як організм благає про допомогу. «Тихі» гормональні збої, приховані дефіцити вітамінів або безсимптомні запалення можуть місяцями забирати ваші сили та красу. Ми створили цей комплекс, щоб ви могли отримати повну відповідь на питання «Що з моїм організмом?» за мінімум часу та без зайвих візитів.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Миколаїв