Лікар Ендокринолог Тимощук Оксана Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Тимощук Оксана Михайлівна

Лікар ендокринолог дитячий вищої категорії. Діагностує та лікує захворювання щитоподібної та паращитоподібної залоз, порушення росту та статевого дозрівання, цукрового та нецукрового діабетів, захворювань наднирників та інших розладів роботи ендокринної системи у дітей від 0 до 18 років.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 39 відгуків

Олена 11 Квітень 2026
Людмила 07 Лютий 2026
Задоволена візитом до цього лікаря Оксани Михайлівни. Дуже подобається лікар як спеціаліст.Все було чудово
Христина 07 Лютий 2026
Гарний лікар Оксана Михайлівна відповіла на всі мої питання .Назначила лікування
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Катерина 25 Січень 2026
Ганна 17 Січень 2026
Захар 10 Січень 2026
У мене тільки позитивні враження про лікарку, тому що вона оглянула дитину, глянула результати які ми собою принесли, проаналізувала, пояснила, розповіла що ми робимо не так і що ми робимо добре. Основне те що дитині сподобалось, перед ти був трохи негативний досвід спілкування з іншим лікарем. Нам дуже сподобалась ця лікарка.
Богдан 20 Вересень 2025
Сподобався підхід лікаря, все було швидко і лаконічно
Лілія 05 Серпень 2025
Насправді лікар нам сподобався. Але хотілося від лікаря почути більше інформації саме про хворобу доньки, як спеціаліста вузького профілю. В загальному якщо брати лікар звичайно все нам пояснила, саме деякі моменти, але мої очікування були більшими від цього візиту. Загалом залишилися задоволені візитом.
Ірина 22 Липень 2025
Лікар доволі професійно ознайомилися з усіма результатами аналізів, проаналізувала прекрасно всі обстеження, видала чітке заключення. Загалом візит у цього лікаря пройшов добре.
Тетяна 03 Червень 2025
Дуже все сподобалось клініка і лікар все гарно пояснила все доступно
Показати ще 10 Відгукиautorenew