Лікар Хірург, Ортопед-травматолог Сенюк Юрій Ігорович на Doc.ua

Відгуки про Сенюк Юрій Ігорович

Сенюк Юрій Ігорович – лікар ортопед травматолог вищої кваліфікаційної катгорії. Професійні інтереси: Лікування травми верхньої та нижньої кінцівки, та їх наслідків. Лікування пацієнтів з запальними та дегенеративними захворюваннями суглобів. Відновлення пошкоджених зв’язок та сухожилків. Лікування тунельно-компресійних невропатій (синдром карпального каналу, синдром каналу Гійона, та ін.). Спортивна медицина – лікування спортивних травм сучасними методиками з поверненням пацієнта в професійний спорт. Ендопротезування.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Марія 24 Березень 2026
Сподобався підхід лікаря до пацієнта, сподобалася ясність викладення думок, чіткість відповідей на питання. Я отримала всі відповіді на свої питання, отримала план лікування і розуміння як діяти далі
Андрій 01 Лютий 2026
Аліна 31 Січень 2026
Візит до лікаря пройшов чудово.
Роман 13 Серпень 2025
Візит в лікаря пройшов нормально, всі питання обговорили. Робота лікаря сподобалася та уважність. Лікар на своєму місці.
Світлана 11 Серпень 2025
Максим 17 Червень 2024
Все було добре на прийомі, прийом сподобався

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів