Львів
Лікар Андролог, Сексолог, УЗД-фахівець, Уролог Черновол  Сергій  Семенович на Doc.ua

Відгуки про Черновол Сергій Семенович

Сергій Семенович займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи: уретрити, простатити, урогенітальні інфекції різної етіології, еректильна дисфункція, безпліддя. Також лікар проводить УЗД простати, УЗД сечового міхура, органів калитки, масаж простати, у тому числі апаратний, ударно-хвильову терапію, електрофорез. Сергій Семенович спеціалізується на операціях із видалення атером, папілом в інтимній зоні, та на статевому органі. Виконує обрізання, пластику вуздечки, видалення гіпертрофованих перламутрових папул та ін.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Роман 07 Липень 2023
Лікар класний фахівець, комунікабельний. Залишились гарні враження після візиту
Андрій 30 Червень 2023
Віталій 26 Червень 2023
Святослав 25 Квітень 2023
Аноним 28 Березень 2023
Візитом залишився задоволеним - отримав усе на що розраховував. Трішки пізніше планую повторний прийом. Рекомендую.
Степан 15 Лютий 2023
Лікаря рекомендую, лікар від Бога, все пояснив, показав, зауважень не було, прийомом дуже  задоволен
Валерія 15 Лютий 2023
Мене зустрів компетентний лікар, від якого я отримала професійну консультацію. Візитом залишилась повністю задоволена і за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів