Лікар Терапевт, Ендокринолог Вербовська  Ольга  Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Вербовська Ольга Михайлівна

Лікар другої категорії
Ольга Михайлівна лікар терапевт, ендокринолог. Проводить консультативний прийом поліклінічних і стаціонарних пацієнтів, лабораторний контроль перебігу захворювання та призначення лікування. Ольга Михайлівна лікує хвороби щитовидної залози (дифузний зоб, вузловий зоб, гіпо та гіперплазія, аутоімунний тиреоїдит), порушення в роботі паращитовидних залоз (гіпопаратиреоз, гіперпаратиреоз), хвороби надниркових залоз (хвороба Аддісона, діагностика синдрому Кушинга тощо). Лікар також компетентна в діагностиці та лікуванні нецукрового діабету, профілактичному лікуванні цукрового діабету, проблем з надмірною вагою.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Анастасія 29 Травень 2026
Мені сподобалося, що лікарка була досить нейтральна, говорила стримано, але водночас інформативно, відповідала на додаткові запитання, які у мене були, пояснювала. Лікар дала направлення на аналізи, пояснила особливі умови чому саме я маю здати той чи інший аналіз, уважно вислухала анамнез, дуже ввічливо спілкувалася.
Нафис 06 Квітень 2026
Наталія 21 Березень 2026
Лікар розумна людина. Рекомендую
Іван 28 Жовтень 2025
Все було швидко. Лікар та персонал сподобались
Ірина 27 Жовтень 2025
Лікарка дуже хороший фахівець, все дуже якісно, доступно пояснила про всі мої симптоми, призначила раціональне лікування. Задоволена повністю візитом.
Вікторія 04 Серпень 2025
Лікар — спеціаліст своєї справи, все пройшло чудову! Гарно та зрозуміло пояснила проблему, причину та її вирішення. Рекомендую)
Ольга 12 Травень 2025
Лікар мені дуже сподобався, все було супер на візиті.
Наталія 09 Травень 2025
Мені все сподобалось, я дуже задоволена візитом до клініки, все пройшло дуже зручно і комфортно. Ольга Михайлівна дуже гарний і приємний спеціаліст, все детально пояснила.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів