Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Багрій  Ольга  Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Багрій Ольга Сергіївна

Спеціалізується на лікуванні дерматологічних захворювань, проведенні цифрової дерматоскопії, видаленні новоутворів радіохвильовим методом та шляхом кріодеструкціі.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Софія 01 Серпень 2025
Ольга Сергіївна дуже спокійна та приємна дівчина, зрозуміло все пояснювала. Візит дуже сподобався.
Ольга 23 Липень 2025
Лікар доступно все пояснила, спокійна, приємна, прийом пройшов добре
Ірина 23 Липень 2025
Все було добре хороший лікар відповіла на всі питання
Дар'я 03 Червень 2025
Дуже приємна дівчина все гарно пояснила на всі питання які у мене були дуже вдячна їй .Перебування в клініці сподобалось
Юлія 09 Грудень 2023
Задоволена візитом. Професійності  лікаря немає меж. Я не вперше на візиті у цього лікаря.  Відмінно все відбулося.
Валентина 16 Жовтень 2023
Лікарка дуже уважна, тактовна, приємна в спілкуванні, було пояснено дуже зрозуміло,  Хочеться її радити й повертатись до неї ще, призначила курс лікування, все чітко розписала, щоб у мене не було ніяких питань, пояснила чому у мене це захворювання і як мені надалі з цим жити та лікувати.
Ірина 27 Вересень 2023
Лікар уважно роздивилася, поставила діагноз, виписала лікування, поки що усе до вподоби. Дай Бо щоб дійсно усе допомогло.
Олександра 20 Вересень 2023
Консультація пройшла ідеально - пройшло швидко, оперативно, мені усе пояснила, роз'яснила і я вийшла з гарним настроєм. Ольга Сергіївна була дуже приємною.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів