New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Сексолог, УЗД-фахівець, Уролог Зайченко Назар Олександрович на Doc.ua
4.2

Відгуки про Зайченко Назар Олександрович

Назар Олександрович – лікар-уролог та УЗД-фахівець з досвідом роботи понад 30 років. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань сечовидільної системи жінок та чоловіків, консервативним та оперативним лікуванням сечокам'яної хвороби, доброякісної гіперплазії простати, захворювань уретри, сечового міхура. Виконує весь спектр ендоскопічних урологічних втручань, лікувальні та діагностичні процедури, маніпуляції під контролем ультразвуку.
4.2
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Олег 25 Липень 2025
Дуже сподобався лікар Зайченко Н.О. Уважно вислухав, призначив лікування, була можливість відразу зробити УЗД. Рекомендую.
Сергій 25 Липень 2025
Дякую клініці «Чоловіче здоровʼя» за надані послуги. Особлива подяка лікарю Зайченку Назару Олександровичу - дуже уважний та професійний. Буду звертатися і надалі.
Андрій 25 Липень 2025
Був на прийомі в клініці «Чоловіче здоровʼя» у лікаря Назара Олександровича. Візитом задоволений, все дуже грамотно та професійно. Дякую!

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів