Львів
Лікар Проктолог, Хірург-онколог Кумар Наталія Павлівна на Doc.ua

Відгуки про Кумар Наталія Павлівна

Наталя Павлівна спеціалізується на консервативному і хірургічному лікуванні проктологічних захворювань. Займається лікуванням геморою за допомогою радіохвильової хірургії, методом інфрачервоної коагуляції, методом лігірування латексними кільцями
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 35 відгуків

Олеся 25 Березень 2025
Лікар сподобався, надала багато вичерпної інформації. Не було абсолютно ніяких питань до роботи лікаря.
Олена 14 Березень 2025
Наталія Павлівна дуже гарна лікарка, вона дуже детально та зрозуміло пояснила все мені, вона не перебільшувала, не залякувала, просто пояснила як ми будемо діяти, зараз в процесі лікування. Я задоволена.
Ганна 25 Лютий 2025
Дуже уважна , приємна і легка до розуміння. Пояснює простими словами складні речі . Дуже дякую їй
Анонім 07 Лютий 2025
Лікарка дуже сподобалася, прийомом задоволена, у цієї лікарки впеше, але все добре, дякую.
Юлія 28 Січень 2025
Я задоволена прйиомом, провели огляд, надали консультацію, все влаштувало, дякую.
Анастасія 21 Січень 2025
Лікарка дуже приємна як людина, пояснила все, що мене цікавило. В загалом дуже чуйно ставилася, рекомендації з лікування я отримала,  в загалом прийомом я задоволена
Ірина 21 Січень 2025
Мені все сподобалося, уважно мене вислухали, проконсультували, все пояснили, відповіли на всі мої запитання, надали рекомендації, дякую.
Алла 10 Січень 2025
Наталія Павлівна чудовий лікар, гарний спеціаліст. На візиті дуже все сподобалося. Все було досить добре.
Анжеліка 13 Грудень 2024
Прийом пройшов добре. Лікар досвідчений і дуже компетентний, надав корисну інформацію та рекомендації, домовились з лікарем про наступний прийом через місяць
Анна-Марія 19 Листопад 2024
Все пройшло чудово, уважно мене вислухали, все пояснили, відповіли на запитання, надали рекомендації, дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів