Лікар Проктолог, Хірург-онколог Кумар Наталія Павлівна на Doc.ua

Відгуки про Кумар Наталія Павлівна

Наталя Павлівна спеціалізується на консервативному і хірургічному лікуванні проктологічних захворювань. Займається лікуванням геморою за допомогою радіохвильової хірургії, методом інфрачервоної коагуляції, методом лігірування латексними кільцями
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 44 відгуки

Наталія 21 Січень 2026
Мені все сподобалось, дякую.
Олена 16 Січень 2026
Ірина 02 Січень 2026
Все пройшло дуже добре, Наталія Павлівна чудовий спеціаліст, дуже гарно провела огляд, все пояснила мені дуже детально, дякую, мені все сподобалось, вже записалась на повторний візит.
Зінаїда 24 Грудень 2025
Сподобалось професіоналізмом та досвідом лікаря Наталії Павлівни.Професійний підхід лікар мені допоміг
Анонімно 16 Грудень 2025
Все дуже сподобалося на візиті.
Тетяна 13 Грудень 2025
Хороший лікар, грамотна і приємна людина. Роботу лікаря оцінюю на відмінно, все було на високому рівні
Оксана 10 Жовтень 2025
Хороші враження задоволена візитом. Все було добре
Аліна 12 Серпень 2025
Позбулася після консультації не існуючого діагнозу з яким жила рік. Прекрасна, професійна лікарка. Приємно та безпечно себе почуваєш себе на прийомі.
Юрій 23 Травень 2025
Все було оперативно , швидко без жодних запізнень все коректно
Олеся 25 Березень 2025
Лікар сподобався, надала багато вичерпної інформації. Не було абсолютно ніяких питань до роботи лікаря.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Львів