Львів
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Гурська  Наталя  Ігорівна на Doc.ua

Відгуки про Гурська Наталя Ігорівна

Лікар першої категорії
Наталя Ігорівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань шкіри,нігтів та волосся. Проводить дерматоскопію (огляд родимок), кріодеструкцію папілом та бородавок(після попереднього огляду/дерматоскопії), підбір доглядової косметики. Наталя Ігорівна є активною учасницею українських та зарубіжних семінарів,конференцій та тренінгів. Приймає дорослих та дітей від 13 років.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 47 відгуків

Павло 21 Червень 2025
Лікарка чудова людина і як фахівець. Візит пройшов супер
Євгенія 18 Червень 2025
Сподобалося що лікар все розказує і показує на прикладах, все добре пояснює, розказала що мені не підходить і що мені краще, дала рекомендації що потрібно зробити. Після консультації мені самій стало більше зрозуміло що зі мною відбувається і яка проблема.
Олександр 18 Червень 2025
Все було супер, дякую.
Олександра 28 Травень 2025
До лікаря зверталась не перший раз, лікарем задоволена
Анна Марія 21 Травень 2025
Я давно знаю Наталію Ігорівну, мені лікар подобається. Лікар дуже компетентний, легка в спілкуванні, уважна до деталей. Лікар гарно все розповідає, може надати багато інформації про шкіру, тому лікаря я раджу
Направлено до клініки
Віталій 07 Лютий 2025
Відклав свої справи, проїхав 100км щоб потрапити на консультацію, прийшов у шпиталь сказали зачекати лікар зараз вас прийме, коли настала година прийому, прийшли сказали лікаря не буде лікар в іншій лікарні на прийомі, хоч би повідомили завчасно, просто неповага.
Олександра 03 Лютий 2025
Наталія  Ігорівна дуже уважна до всіх деталей, відповідає доступно на всі запитання. Загалом Наталія Ігорівна професійна людина.
Тетяна 16 Грудень 2024
Сподобалося обслуговування, приємна лікарка, допомогла вирішити мою проблему
Катерина 09 Грудень 2024
Галина 11 Листопад 2024
Візит відбувся, мене все влаштовує.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 chevron_right

Лікарі поблизу