Наталя Ігорівна - лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань шкіри,нігтів та волосся. Проводить дерматоскопію (огляд родимок), кріодеструкцію папілом та бородавок(після попереднього огляду/дерматоскопії), підбір доглядової косметики. Наталя Ігорівна є активною учасницею українських та зарубіжних семінарів,конференцій та тренінгів. Приймає дорослих та дітей від 13 років.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 38 відгуків
Галина 11 Листопад 2024
Візит відбувся, мене все влаштовує.
Андрій 25 Жовтень 2024
Лікарка швидко визначила проблему та прописала нормальне лікування.
Анна 14 Жовтень 2024
Все пройшло добре, лікар мене заспокоїла та надала допомогу.
04 Жовтень 2024
Лікар дуже сподобалась. Склала дуже приємне враження, досвідчена.
Інна 23 Вересень 2024
Враження позитивні від прийому, я задоволена, дякую.
Уляна 23 Вересень 2024
Мені сподобався саме підхід лікаря. Я прийшла з проблемою яка мене дуже тривожила, лікар виявилась компетентною, в деяких моментах лікар мене просто заспокоїла. Лікар дуже приємна, дала рекомендації, прийом сподобався
Таміла 09 Серпень 2024
Видно що лікар досвідчений, на всі мої питання лікар відповіла, відповіді були зрозумілі, все дуже доступно, з поясненнями та з фото з інтернету. Я дуже задоволена візитом до лікаря
Софія 24 Травень 2024
Дуже хороший лікар, надала рекомендації, ми дуже задоволені
Олена 26 Квітень 2024
Мені дуже сподобався прийом, лікар все дуже чітко розказала, відповіла на всі мої запитання, візитом до лікаря задоволена
Ярина 26 Квітень 2024
Дуже сподобався прийом, чудово все пройшло, можу поставити найвищу оцінку, дякую.