Лікар Алерголог, Терапевт Паршин Наталія Василівна на Doc.ua

Відгуки про Паршин Наталія Василівна

Лікар другої категорії
Наталя Василівна – лікар алерголог та терапевт. Виконує алерготестування та аналіз молекулярної алергодіагностики.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 40 відгуків

Ілона 26 Червень 2026
На консультації сподобалось лікар Наталія Василівна відповіла на всі питання які мені цікавили.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Олена 24 Червень 2026
Лікар Наталія Василівна дуже уважна приємно було з нею спілкуватися. Намагається допомогти як може. Сподобалось
Олена 17 Червень 2026
Алла 15 Червень 2026
Тетяна 08 Квітень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Направлено до клініки
Олена 12 Березень 2026
Категорично не рекомендую лікаря Паршин Наталію Василівну ! Діагноз поставлений без жодного підтвердження. Призначені дорогі аналізи — неінформативні. Лікування протиалергійне та протипаразитарне призначене без підстав. Двоє інших лікарів повністю спростували діагноз — у мене не було ні алергії, ні паразитів. Призначені препарати виявилися зайвими та потенційно шкідливими для організму. Це виглядає як непрофесійний підхід, що призвів до зайвих витрат і ризику для здоров’я.
Оксана 11 Березень 2026
Приємний персонал та лікар. Професіонали своєї справи .Задоволена візитом буду надалі звертатись
Ірина 14 Лютий 2026
Марія 12 Лютий 2026
Консультація з лікарем пройшла добре.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Божена 15 Січень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew