Гринів Людмила Миколаївна - лікар інфекціоніст. Перша кваліфікаційна категорія. У 2020 році – нагороджена відзнакою Міністра Охорони Здоров’я – за вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю, 2020 рік – відзнака Львівської Обласної Ради – За активну діяльність в Охороні Здоров’я Львівщини. Неодноразова участь у радіо та телепередачах з питань профілактики розповсюдження коронавірусу в Україні, а також профілактика та лікування вірусних гепатитів в Україні.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Іван 04 Листопад 2024
Лікарка чудовий фахівець та з великим досвідом.
Тетяна 29 Жовтень 2024
Усім задоволена.
Направлено до клініки
Катерина 01 Травень 2024
Лікар взагалі не прийняла ніяких рішень. Лікар призначила мені тільки те, що я сказала, коли консультувалася з іншим лікарем. Ніяких порад я не отримала, єдине, лікар дала пораду зводити дитину до педіатра, так це я і сама знаю. Ніяких слушних рекомендацій взагалі не було. Онлайн консультація не про що
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Марія 17 Квітень 2024
Чудова лікарка!!! Все дуже гарно проконсультувала і розказала. Врахувала мої побажання. Через два дні мій стан став набагато кращим. Однозначно рекомендую!!! Дякую Вам!!!
Олег 05 Квітень 2024
Лікар строга, налаштовує на лікування. Хороший лікар, ми задоволені
Ігор 04 Квітень 2024
Хороший лікар, гарно ставиться до пацієнтів, молода, розумна, гарно ділиться своїми роздумами стосовно діагнозу
Альфред 02 Квітень 2024
Все прекрасно, дуже детальна консультація, дуже багато інформації. Все, що ми хотіли почути, ми почули та отримали рекомендації. Ми задоволені
Ірина 11 Березень 2024
Велике дякую лікарці та сервісу, чудовий фахівець, гарно мене проконсультувала, все пояснила, порадила, я дуже задоволена.
Евеліна 05 Березень 2024
Мені все сподобалося,чудова лікарка, досвідчена, компетентна в моїй проблем, рекомендую.