Фляк Євген Михайлович – лікар-отоларинголог, член Українського товариства отоларингологів та Європейської асоціації ринологів (ERS).
Займаюсь консультування та лікуванням пацієнтів з гострими та хронічними проблемами ЛОР-органів. В своїй практиці застосовую сучасні методи діагностики та лікування захворювань носа, приносових пазух, вуха, горла та піднебінних мигдаликів.
Використовую як консервативні методи лікування так і ЛОР-хірургію.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 8 відгуків
Людмила 09 Листопад 2024
Нам дуже сподобалось.
Інна 28 Жовтень 2024
Лікар чудовий спеціаліст. Все було супер, лікар відповів на усі мої запитання, призначив прекрасне лікування. Загалом візит у цього лікаря пройшов добре, мені дуже все сподобалося.
Світлана 16 Вересень 2024
Лікар прийняв вчасно, все розказав та пояснив, дав назначення, прийом сподобався
Марʼяна 29 Липень 2024
Лікар дуже хороший, прийом мені дуже сподобався. У мене були великі проблеми, лікар допоміг мені їх вирішити. Я дуже задоволена лікарем
Марʼяна 18 Липень 2024
Хороший спеціаліст, прийом сподобався
Владислав 18 Липень 2024
Лікар досвідчений, молодий, ставив доволі чіткі питання, чітко та швидко поставив діагноз. Візитом до лікаря задоволені
Оксана 12 Липень 2024
Лікар уважно мене вислухав, надав чудові рекомендації, виписав лікування. Відповів на усі мої запитання та чітко все пояснив. Загалом візит пройшов чудово.