Лікар Гематолог, Онколог Малишева Юлія  Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Малишева Юлія Володимирівна

Юлія Володимирівна гематолог-онколог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань крові. Лікує анемії різного походження, гемофілію та інші порушення згортання крові, мієлопроліферативні та лімфопроліферативні захворювання та ін. Юлія Володимирівна веде прийом вагітних.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 18 відгуків

Іван 07 Квітень 2026
Лікарка хороша людина. Рекомендую
Тетяна 01 Квітень 2026
Спілкувалися з лікарем онлайн. Прийом пройшов чудово. Дуже хороший лікар, приємна людина, дуже кваліфікована, надала багато рекомендацій, дуже мудра. Дуже дякуємо лікарю. З лікарем надалі будемо працювати
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Оксана 31 Березень 2026
Дуже хороший лікар Юлія Володимирівна все по рекомендувала на консультації . Мені сподобалось
Людмила 31 Березень 2026
Юлія Володимирівна добре нас обслужила, призначила курс лікування яке ми проходимо. Нам візит дуже сподобався.
Володимир 17 Лютий 2026
Все було добре гарне відношення лікаря надала рекомендації по лікуванню
Ксенія 17 Лютий 2026
Мене все влаштувало все було по запису.Лікар назначив лікування .Все добре
Вікторія 17 Лютий 2026
Все було добре сподобалось на візиті
Роман 09 Грудень 2025
Мені дуже сподобалось, що лікар спокійно та виважено розібралась в моїх питання, провела професійно огляд, я задоволений візитом
Наталія 04 Грудень 2025
Мені сподобалося людське відношення лікаря. Які питання я б не задавала, лікар надавав відповідь. Дуже хороший лікар.
Юлія 23 Жовтень 2025
1 2
Показати ще 8 Відгукиautorenew