Лікар Ревматолог Цуркан Роксоляна Євгенівна на Doc.ua

Відгуки про Цуркан Роксоляна Євгенівна

Роксоляна Євгенівна - лікар з великим досвідом роботи в ревматології, лікує такі захворювання, як: хронічна ревматична хвороба серця, остеоартрит, остеопороз, реактивні артропатії, ревматоїдний артрит, псоріатичний артрит, подагра, серонегативні спондилоартропатії, системні захворювання
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 112 відгуків

Руслан 04 Травень 2026
Марія 22 Квітень 2026
Наталія 08 Квітень 2026
Консультація пройшла чудово, я дуже задоволена. Дуже гарна та уважна лікарка, надала мені дуже багато корисних рекомендацій, все детально пояснила мені. Дякую, консультація пройшла чудово.
Ірина 03 Квітень 2026
Візит пройшов добре, все було гаразд. Лікар дуже хороший спеціаліст, була вже у багатьох спеціалістів, але саме цей лікар визначив у чому саме полягає моя проблема. Мені все дуже сподобалося.
Тарас 03 Квітень 2026
Світлана 25 Березень 2026
Дуже приємно було та професійно люди на своєму місці . Лікар та персонал сподобались
Ірина 11 Березень 2026
Дуже дякую за чудову консультацію. Лікар дійсно кваліфікований, допомогла мені. призначила непогане лікування, очікую вже на наступну консультацію, тому все добре. Маю надію, що вилікуюся саме за допомогою назначень від лікаря.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Іванна 11 Березень 2026
Світлана 04 Березень 2026
Візит до лікаря пройшов добре.
Галина 18 Лютий 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11