Олеся Миколаївна працює понад 6 років. Свій трудовий шлях розпочала із посади лікаря неврологічного та поліклінічних відділень Бобнинецької центральної районної лікарні, де отримала практику та досвід. В подальшому продовжила працювати у лікувальних закладах різної форми власності міста Дніпро.
Також за цей час отримала досвід лікування військовослужбовців.
З 2022 року – лікар у міжнародному центрі клінічних досліджень.
Головний принцип у лікуванні хворих : “Стався до хворого так, як би хотів ти, щоб поставилися до тебе в годину хвороби. Не зашкодити – ключовий принцип”.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 44 відгуки
Дана 24 Квітень 2026
На консультації було добре та комфортно. Мені лікар Олеся Миколаївна сподобалась
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Аліна 20 Березень 2026
Мені все сподобалось. Призначили лікування, лікар дуже приємна, з полуслова все розуміє, а це важливо.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Оксана 18 Березень 2026
Лікар дуже сподобався, візит пройшов добре.
Владислава 06 Лютий 2026
Мені все дуже сподобалось, ставлю найвищу оцінку, я залишилась задоволена консультацією. Олеся Миколаївна дійсно дуже гарна, розумна, приємна та компетентна лікарка, дякую.
Діана 04 Лютий 2026
Чудова лікарка, зверталась не перший раз
Марія 04 Лютий 2026
Олеся Миколаївна хороша та класний фахівець, добре розуміє свою справу. Рекомендую
Інга 28 Січень 2026
Все сподобалось, дякую.
Ганна 23 Січень 2026
Очень приятный и компетентный врач Олеся Николаевна. Первый психиатр который мне подошёл. Положительные впечатления о визите