Лікар Дерматовенеролог Біньковська Марина Михайлівна на Doc.ua

Відгуки про Біньковська Марина Михайлівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Марина Михайлівна спеціалізується на дитячій дерматовенерології, приймає дітей від 0 років до 18 років. діагностують венеричні інфекції, які можуть передаватися малюкові: трансплацентарно – через плаценту в утробі матері; вертикально – при проходженні дитиною родових шляхів.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Наталія 01 Березень 2026
Консультація пройшла дуже добре, Марина Михайлівна все нам пояснила, відповіла на всі наші запитання, порадила що нам треба робити, лікарка просто чудова, дуже дякуємо!
Альона 11 Січень 2026
Ми були перший раз у лікаря Марини Михайлівні. Все сподобалось на консультації дякую
Анастасія 14 Вересень 2025
Прийом сподобався, лікар нас оглянула, запропонували процедуру з видалення, пояснили все дитині, щоб дитина не плакала. Процедуру зробили оперативно, швидко, якісно.
Іван 20 Липень 2025
Лікар чудовий, приємна людина, все сподобалося, все було добре, гарне обслуговування
Маргарита 29 Вересень 2024