4.8
Лікар Невролог Зикіна Юлія Борисівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Зикіна Юлія Борисівна

Лікар першої категорії
24 років досвіду
Дорослі
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Займається лікуванням і діагностикою захворювань головного мозку, вертеброгенних хвороб, неврозів, порушень сну, депресій, хвороб Паркінсона й Альцгеймера
Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Печерську
ул. Джона Маккейна, 7-Бна карті
Печерськийм. Печерська
550 грн
«Хелсі енд Хеппі» на Драгоманова
ул. Драгоманова, 1Нна карті
Дарницькийм. Позняки
530 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Пт 24 Вересень Сб 25 Вересень Нд 26 Вересень
  • 09:00
  • 09:30
  • 10:00
  • 10:30
  • 11:00
  • 11:30
  • 12:00
  • 12:30
  • 13:00
  • 13:30
  • 14:00
  • 14:30
  • 15:00
  • 15:30
  • 16:00
  • 16:30
  • 17:00
  • 17:30
Рейтинг
4.8
К-сть відгуків
62
Рекомендації
58
1
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
62 Відгуки
Не рекомендую
Ангелина 04 Вересень 2021
Я пришла в платную клинику. Ожидала что не будет советского подхода, мне взрослому человеку тыкали и говорили "сколько мы весим идт". Было пренебрежительное отношение ко мне как к пациенту, не ожидала, что за большую сумму ко мне будут так относится. Больше не обращусь к этому доктору
Рекомендую
Роман 25 Липень 2021
Персонал та лікар дуже ввічливі. Все сподобалося.
Рекомендую
Валентина 22 Червень 2021
Дуже гарний лікар!
Рекомендую
Юрий 04 Квітень 2021
Я пришел к доктору с конкретной проблемой и эта проблема, с помощью этого врача не решилась! Она решилась другим способом. Но я надеялся, что этот доктор мне это головокружение уберет. При этом, она посчитала, что это возможна проблема с кровообращением. Я сделал УЗИ головного мозга и шейного отдела, сдал общий анализ крови и сделал МРТ. Слава Богу, все было хорошо! Но проблема была не в этом. А в чем проблема, я от нее так и не услышал. 
Відповідь клініки 21 Квітень 2021
Юрію, дякуємо за зворотний зв'язок щодо цього випадку. Сподіваємося, що адміністрація Smart Medical Center допомогла вирішити всі питання під час телефонної розмови з вами. Бажаємо вам міцного здоров'я!
Рекомендую
Юлия 26 Січень 2021
Отличный врач! Все четко и ясно рассказала. Однозначно, рекомендую!
Рекомендую
Оксана 08 Листопад 2020
Такая приятная женщина. Мне все понравилось на визите.
Рекомендую
Татьяна 13 Серпень 2020
Вначале показалась не совсем приветливой, но потом я поняла, что она профессионал Надеюсь лечение поможет.
Рекомендую
Катерина 06 Серпень 2020
Доктор внимательная, квалифицированная. Визит понравился.
Рекомендую
Віталій 03 Травень 2020
Гарний лікар, добре розбирається в своїй справі.
Не рекомендую
Анна 02 Листопад 2019
Не понравилось, что врач не совсем серьезно отнёсся к моей проблеме, с учетом, что я уже пол года ищу решение. Из ее уст было понятно, что все проблемы из головы. Я человек адекватный и сама это понимаю, но когда у меня болит, я иду к врачу. Возможно это у меня сложный случай, не хочу наговаривать. Но найти толкового врача, который захочет разобраться, выслушать, помочь, не могу до сих пор.
chevron_left 1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ