Інтернатура за спеціальністю загальна хірургія, у 2009 р. вторинна спеціалізація та клінічна ординатура по спеціальності акушерство та гінекологія, 2013 р. спеціалізація по управлінню охороною здоров’я, 2025 р. спеціалізація за спеціальністю дитяча гінекологія. Професійний досвід: більше 30 публікацій у медичній літературі, співавтор двох патентів за іноваційні методи лікування в гінекології, є медичним експертом журналу «Твій малюк», тренер по інтимним ін’єкційним технологіям, постійно проходить поглиблені курси підвищення кваліфікації та приймає участь у міжнародних навчальних заходах Проводить діагностику лікування всього спектру гінекологічної патології дорослим жінкам та дівчатам, надає амбулаторну та стаціонарну допомогу пацієнтам з патологією молочних залоз, та проктологічними проблемами.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 476 відгуків
Аліна 13 Травень 2026
Лікар мені сподобалась як людина і як фахівець
Юлія 03 Квітень 2026
Хочу щиро подякувати лікарю за професіоналізм і уважне ставлення. Прийом пройшов дуже комфортно, лікар усе детально пояснила, відповіла на всі запитання та призначила ефективне лікування. Відчувається турбота про пацієнта і бажання дійсно допомогти. Залишилися лише позитивні враження. Рекомендую!
Людмила 19 Лютий 2026
Прийом пройшов чудово, мені все сподобалося. Лікар уважна, компетентна, впевнена у своїх діях. У лікаря була перший раз, планую зупинитися на цьому лікарі, буду до лікаря і надалі звертатись
Вероніка 18 Лютий 2026
Візит до лікаря пройшов добре.
Любов 30 Грудень 2025
Візит пройшов чудово. Вже другий раз приходжу саме до Юлії Борисівни. Лікар дуже уважна і приємна. Раджу йти саме до неї.
Оксана 11 Серпень 2025
Мені все сподобалося на візиті.
Ганна 04 Серпень 2025
Хацько Марія Дмитрівна 21 Липень 2025
Консультація була якісна. Сподобалось, що огляд проводився вправно та охайно. Візитом задоволена. Дякую!
Ольга 15 Липень 2025
Анастасія 29 Травень 2025
Юлія Борисівна дуже приємна людина, мені було все відразу зрозуміло. Все добре