Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
2009 - 2015 рр. ВДНЗУ “ Українська медична стоматологічна академія” спеціальність: лікувальна справа, спеціаліст;
2015 - 2017 рр.– інтернатура на базі НМАПО ім. П. Л. Шупиката ЧОШВД за спеціальністю “Дерматовенерологія”
2015 рр.– курси косметолога, естетиста по тілу м. Київ PartnerPlus
2020 – спеціалізація «Дитяча дерматовенерологія».
За період практичної діяльності проходила навчання з підвищення кваліфікації.
Курси
Курси підвищення кваліфікації “Сучасні методи діагностикита лікування в дитячій дерматовенерології”
Курси підвищення кваліфікації “Тяжкі та рідкісні хронічнідерматози”
Курси підвищення кваліфікації “Сучасніметоди діагностикита лікування в дерматовенерології.
Курси інформації та стажування з дитячої дерматовенерології.
Учасниця науково - практичної конференції “10-і Київськідерматологічні дні”
“Догляд за жирною проблемною шкірою, лікування акне”
Учасниця науково-практичної конференції “Оптимізованізасади функціонуваннядерматологічної служби в умовахрозвитку страхової медицини та лікарськогосамоврядування вУкраїні.”
Підготовка до осінньої ацидотерапії після сонячного періоду.
Лікування пігментації, акне, постакне.
Робота на шкірі зкуперозом.
Учасниця науково-практичної конференції“Дерматологія врозробках молодих науковців”.
Учасниця науково практичної конференції “Київськідерматологічні дні”
Учасниця семінару “Безін’єкційне моделювання обличчя абомасаж як основнатехнологія в індустрії краси”
Учасниця V ювілейного Міжнародного медичного конгресу«Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України”
Учасниця науково — практичноїконференції “Складнівипадки в практиці косметолога. Купероз, гіперпігментація,чутлива шкіра — лікування і профілактика. Доказова дерматокосметологія”.
Учасниця науково- практичної конференції “Дерматологія врозробках молодих науковців”.
Учасниця науково -практичної конференції “Київськідерматологічні дні”.
Семінар "Medcompass : курс на інновації. Чоловіки на жінки,що спільного у погляді на здоров’я шкіри та волосся?"
Тренінг «Акне. Комплексний підхід до діагностики та лікування пацієнтів різного стутеню важкості» ПП «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець»
Семінар «Основи медичної трихології»
Семінар «Між інфекцією та дерматологією. Клінічні кейси»
Семінар «Діагностика новоутворів та фотодерматози»