4.9
Лікар Невролог Дворянов Володимир Олександрович на Doc.ua

Відгуки про лікаря Дворянов Володимир Олександрович

Лікар першої категорії
17 років досвіду
Дорослі
Лікар-невролог першої категорії, проводить лікування пацієнтів з інсультами, надає допомогу при остеохондрозі, епілепсії, вегетосудинній дистонії, розсіяному склерозі, мігрені, хвороби Паркінсона і т.д.
R+ Medical Network
ул. Касияна, 2/1на карті
Голосіївськийм. Теремки
590 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Вт 19 Жовтень Ср 20 Жовтень Чт 21 Жовтень
  • 17:30
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
62
Рекомендації
62
0
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
62 Відгуки
Рекомендую
Наталія 17 Вересень 2021
Мені лікар сподобався, дуже уважний, гарно провів огляд, призначив мені лікування, нічого зайвого не призначав. Прийом мені дуже сподобався
Рекомендую
Макаренко Ольга 26 Травень 2021
Була на прийомі в невролога Дворянова Володимира Олександровича. Дуже уважний лікар, сподобався. Рекомендую.
Рекомендую
Таисия 28 Вересень 2020
Врач очень хороший. Имеет свою специализацию, свои знания, свои умения и навыки. Работой Владимира Александровича остались очень довольны. Большое спасибо доктору, мы очень довольны. При необходимости будем к доктору обращаться.
Рекомендую
Константин 05 Вересень 2020
Я всім задоволений, дуже хороший лікар.
Рекомендую
Валентина 04 Вересень 2020
Доктор превосходный, молодец. Мы его нашли. Маму он осматривал еще два года назад, работал в другой клинике. Мы его нашли, и теперь от него никуда.
Рекомендую
Анна 12 Лютий 2020
Доктор внимательный и компетентный специалист. Ответил на все вопросы, назначил курс лечение и дополнительную диагностику. Всем осталась довольна
Рекомендую
Инна 13 Лютий 2020
Я у данного доктора уже не первый раз. Это мой лечащий доктор. Я у доктора уже два года. Очень хороший, грамотный доктор. Доктор специалист!
Рекомендую
Владимир 23 Січень 2020
Доктор приятный и знающий человек. Все доступно объяснил и расписал по полочкам. Мне все понравилось
Рекомендую
Христина 10 Січень 2020
Ввічливий, вислухав.Порекомендував, обстежив, годину був.Все сподобалось.Назначив лікування відповідне.Після того треба прийти знов показатися.
Рекомендую
Елена 04 Січень 2020
Меня все устроило, пока, положительный результат. Мне очень помог врач. Я целую ночь спала спокойно. Очень приятный человек. Купила таблетки, которые мне прописали, и наверное, впервые за три месяца нормально выспалась. В клинике чисто и уютно.
chevron_left 1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ