Лікар Фізіотерапевт, Подолог Шеффер  Вікторія  Владиленівна на Doc.ua

Відгуки про Шеффер Вікторія Владиленівна

Шеффер Вікторія Владиленівна є досвідченим фахівцем з подології. Спеціалізується на медичний апаратний педикюр та манікюр, видалення складних мозолей, видалення та обробка тріщин стоп, лікування та профілактика врослих нігтів, обробка нігтів уражених грибком, робота з діабетичною стопою, лікування гематом тощо.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 87 відгуків

Лариса 14 Травень 2026
Лікар відповідально підійшла до моєї проблеми, вислухала, порадила. Мені все сподобалось
Олександр 28 Квітень 2026
Візит пройшов хорошо, мені все сподобалося.
Наталія 02 Квітень 2026
Олександр 01 Квітень 2026
Консультація пройшла добре.
Анастасія 24 Березень 2026
Дуже вдячна Вікторії Владиленівні за високий професіоналізм, компетентність та відповідальне ставлення до своєї роботи. !!! Під час прийому я отримала багато слушних порад та професійних рекомендацій. Щиро дякую!!!
Марія 28 Січень 2026
Прием у доктора понравился.  Виктория Владиленовна аккуратно провела процедуру, рассказала что нужно делать для профилактики и какие средства ухода можно и желательно применять, дала рекомендации. Доктор очень приятная в общении, лишних услуг не навязывала, что очень понравилось, все было по делу. Доктором я очень довольна, рекомендую!
Катерина 28 Січень 2026
Я полностью довольна визитом к доктору. Прием прошел в приятной атмосфере, доктор очень внимательная, приятная в общении, уделила достаточно времени, все рассказала, работу свою сделал аккуратно. Доктор молодец! Рекомендую!
Олександр 29 Грудень 2025
Варвара 19 Листопад 2025
Добре все було на візиті, дуже все сподобалося.
Олена 23 Жовтень 2025
Дуже приємна лікар! Дуже професійно був зроблений педикюр і чудова консультація по догляду
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9

Лікарі поблизу