Шеффер Вікторія Владиленівна є досвідченим фахівцем з подології. Спеціалізується на медичний апаратний педикюр та манікюр, видалення складних мозолей, видалення та обробка тріщин стоп, лікування та профілактика врослих нігтів, обробка нігтів уражених грибком, робота з діабетичною стопою, лікування гематом тощо.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 74 відгуки
Олена 05 Вересень 2025
Все пройшло комфортно, дякую.
Людмила 05 Вересень 2025
Прийом у лікаря пройшов гарно. Дуже дякую лікарю за допомогу, лікар виявила проблему про яку я не знала і яку потрібно було швидко вирішувати у хірурга. Завдяки лікарю я дійшла до хірурга.
Євгеній 02 Вересень 2025
Лариса 19 Серпень 2025
Лікар дуже хороша . Задоволені лікарем Вікторією Владиленівною . Єдине що було важко знайти клініку довго шукали. Лікар працює дуже акуратно .Все сподобалось
Олександра 15 Серпень 2025
Ілля 26 Липень 2025
Лікарка дуже сподобалася. Все пояснила, розповіла що робити і як себе поводити в такій ситуації, все роз'яснила та підказала. Мені дуже все сподобалося.
Юрій 21 Липень 2025
Олена 16 Липень 2025
Мені все дуже сподобалось, в клініці досить приємна атмосфера, дуже комфортно, Вікторія Владиленівна чудовий спеціаліст та приємна людина, все дуже гарно виконала, планую за потреби звертатись повторно.
Світлана 26 Червень 2025
Візит пройшов добре, залишилася задоволена роботою лікаря.
Ірина 17 Червень 2025
Лікар професійна ,доброзичлива зробила все акуратно