Лікар Репродуктолог Гудзяк Вікторія Віталіївна на Doc.ua
4.6

Відгуки про Гудзяк Вікторія Віталіївна

Вікторія Гудзяк Експерт з лікування складних випадків безпліддя Лікар вищої кваліфікаційної категорії, репродуктолог, акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики з більш ніж 25-річним стажем Найбільший успіх — досягнути вагітності там, де на перший погляд, це не є можливим.
4.6
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 12 відгуків

Тетяна 09 Січень 2026
З лікарем спілкувались онлайн. Мені сподобалось що лікар чітко розказала які є плюси та  мінуси, та взагалі які варіанти вирішення проблеми. Лікар добре пояснила, деякі моменти повторила, все було зрозуміло. Лікар молодець! Консультація сподобалась
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Вікторія 01 Липень 2025
Все чудово було на візиті. Дякую.
Анонім 22 Липень 2024
Хотілося, щоб лікарка більше пояснювала інформацію, в іншому прийом пройшов добре, дякую.
Направлено до клініки
Ірина 03 Квітень 2024
Маю негативний досвід лікування у цій клініці, а саме у лікаря Гудзяк В.В.. Було проведено дві невдалі підсаджування ембріонів попри наявність серйозних проблем — гіперплазії ендометрія та поліпа, які потребували попереднього належного лікування й усунення (є висновок гістологічного дослідження). На мою думку, замість ретельного обстеження та підготовки до процедури, акцент був зроблений на самій підсадці, що призвело до втрати часу, коштів і емоційного ресурсу, лікар за дві невдалі спроби навіть не намагалася виявити причини, чи назначити певні обстеження та аналізи для заключного діагнозу. Складається враження, що для лікаря репродуктивна медицина перетворилась більше на БІЗНЕС. Негативне враження від ставлення лікаря. Постійно поспішала на прийомах, завжди потрібно було все нагадувати, телефонувати та випрошувати, не пам’ятала навіть базової інформації: скільки було ембріонів і скільки залишилось, хоча все це є в історії хвороби. Складається враження безвідповідального та формального підходу до пацієнта. Якщо випадок був складний, виникає логічне питання — чому не направила до іншого спеціаліста чи не запропонувала додаткову консультацію? У такій важливій сфері хочеться бачити уважність, професіоналізм і відповідальність. Тому від себе можу сказати що не рекомендую клініку, а саме лікаря Гудзяк В.В.
Васелина 01 Березень 2018
Все добре, хороший лікар.
Мар'яна 15 Вересень 2017
Лікар допомогла мені з моєю проблемою, навіть чисто з психологічної точки зору. Тому що було з цим складно, в силу того що попередні лікарі були не дуже акуратні і не дуже кваліфіковані. Вона - кваліфікована підхід може знайти, вияснила проблему, все розказала і розписала. Це майбуть найкарщий лікар у якого я була, мені здалось.
Галина 15 Вересень 2017
Все влаштовує. Далі розвивайтесь у тому ж напрямку.
Ирина 06 Вересень 2017
Направлено до клініки
Христина 28 Серпень 2017
Наталія 25 Серпень 2017
1 2
Показати ще 2 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ