Член Асоціації педіатрів. Спеціалізується на загальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, органів дихання. Проводить комплексну діагностику і лікування простудних хвороб. За період трудової діяльності нагороджений почесними грамотами МОЗ України, Президії академії медичних наук України.
у 1998 р. захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності «Педіатрія»;
автор та співавтор 37 наукових публікацій (США, СНГ, Україна);
співавтор 3 патентів України з лікування та діагностики.
нагороджений почесними грамотами МОЗ України, Президії академії медичних наук України, Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров'я, грамотами та листами подяки ДУ «Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України», батальйону ім. генерала Кульчицького.
Освіта
в 1983 р. закінчив педіатричний факультет Чернівецького державного медичного інституту.
1989-1991 рр. навчався та закінчив клінічну ординатуру в Київському науково-дослідницькому інституті педіатрії, акушерства та гінекології;
отримав спеціалізацію з організації та управління охороною здоров'я;
двічі підтверджував вищу атестаційну категорію;
Курси
1999-2017 рр. пройшов різні курси підвищення кваліфікації та спеціалізації у Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика;
Проходив навчання та стажування у клініках Канади, Франції, Німеччини
Участь в асоціаціях
Асоціація педіатрів
Асоціація лікарів з організації і управління охороною здоров’я
Послуги
Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань у дітей різного віку. Консультує з питань розвитку та харчування та ін.