Київ
Лікар Нейрохірург Синицький Сергій Іванович на Doc.ua

Синицький Сергій Іванович

Нейрохірург вищої категорії, Заслужений лікар України. Займається лікуванням нейросудинних захворювань головного мозку, онкології спинного і головного мозку, остеохондрозу і гриж міжхребцевих дисків дорослих і дітей. Автор 30 наукових робіт.
Рейтинг лікаря
Відгуки
Про лікаря
  • атестація при Головному управлінні охорони здоров'я, підтверджена вища категорія лікаря за фахом «Організація і управління охороною здоров'я».
  • ТУ - «Актуальні питання нейрохірургії та організації нейрохірургічної допомоги»в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика.

/r/n

• Асоціація нейрохірургів України та лікарського товариства Києва.

/r/n

• лікування пухлин головного і спинного мозку, нейротравматологічних ушкоджень нервової системи, остеохондрозу і грижі міжхребцевих дисків.
Освіта
  • Ивано-Франковский национальный институт;
  • Национальная академия последипломного образования им. П.Л. Шупика, специализация по «Организации и управление здравоохранением».
Курси
Участь в асоціаціях
  • Асоціація нейрохірургів України та лікарського товариства Києва.
Лікування захворювань
  • Остеохондроз