Лікар Терапевт, Сімейний лікар Щепанський Сергій Олександрович на Doc.ua

Щепанський Сергій Олександрович

Закінчив медичний факультет ХНУ ім.. В. Н. Каразіна, пройшов інтернатуру в ХМАПО та здобув сертифікат лікаря судово-медичного експерта, працював за даним фахом, в подальшому закінчив спеціалізацію за спеціальністю «Терапія» в НМАПО ім.. П. Л. Шупика та здобув сертифікат лікаря-терапевта, також в даний момент навчається в аспірантурі в Інституті фізіології ім.. О. О. Богомольця.

Оберіть медичний центр

Київ, вул. Юлії Здановської, 46/1на карті
Голосіївськийм. Виставковий центр
Консультація 600 грн
Відгуків

Про лікаря

ПУБЛІКАЦІЇ:

• ВІРТОПСІЯ–СУЧАСНИЙ МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ ТРУПІВ ПРИ СУДОВО-МЕДИЧНІЙ ЕКСПЕРТИЗІ С.О. Щепанський EDITORIAL BOARD, 252.
  • Насильство у сім'ї: судово-медичні аспекти Щепанський С. О. Trends in the scientific development, 417 .
  • Щепанський С.О., Лушнікова І. В., Осадченко І.О., Скибо Г.Г. СТРУКТУРНІ ЗМІНИ У ГІПОКАМПІ ПРИ МОДЕЛЮВАННІ ПОСТТРАВМАТИЧНОГО СТРЕСОВОГО РОЗЛАДУ НА ЩУРАХ.
  • МОДЕЛЮВАННЯ ПОСТТРАВМАТИЧНОГО СТРЕСОВОГО РОЗЛАДУ НА ЩУРАХ Щепанський С.О., Лушнікова І. В., Осадченко І.О., Скибо Г.Г.
  • Щепанський С.О., Лушнікова І. В., Осадченко І.О., Скибо Г.Г. ЗМІНИ ПОВЕДІНКОВИХ РЕАКЦІЙ У ЩУРІВ ПРИ МОДЕЛЮВАННІ ПОСТТРАВМАТИЧНОГО СТРЕСОВОГО РОЗЛАДУ ТА ОЦІНКА СТРУКТУРНИХ ЗМІН У ГІПОКАМПІ.

Освіта

• Вища освіта.

Участь в асоціаціях

• Українське товариство нейронаук.

Лікування захворювань

• ГРЗ

Послуги

• Послуги первинної медичної допомоги
Національна програма Скринінг здоров’я 40+ в мережі МІЙ ЛІКАР
Після 40 років організм потребує особливої уваги та регулярної перевірки здоров’я. Саме тому створено скринінг здоров’я 40+ - програму, спрямовану на раннє виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та розладів ментального здоров’я. У медичних центрах «Мій Лікар» цей скринінг можна пройти БЕЗКОШТОВНО. Подбайте про себе сьогодні - щоб зберегти активність і якість життя на роки вперед.
До кінця акції залишилося
236 днiв