Лікар Невролог, Вертебролог Сагай Володимир Олександрович на Doc.ua

Відгуки про Сагай Володимир Олександрович

Виконує всі маніпуляції по неврологічному профілю, організовує комплексну медико-соціальну реабілітацію пацієнтів з неврологічними хворобами, займається рефлексотерапією. Спеціалізується на лікуванні больових синдромів, з метою їх усунення виконує всі види блокад.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 197 відгуків

Вероніка 05 Грудень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті, лікар назначив лікування.
Олександр 10 Листопад 2025
Алла 03 Листопад 2025
До лікаря звернулась другий раз, перший раз була два роки тому. Дуже гарний лікар, грамотний, компетентний в таких проблемах як у мене. Я задоволена лікарем. Лікар мені допоміг, мені стало набагато краще
Анна 27 Жовтень 2025
Олексій 12 Вересень 2025
Юлія 05 Вересень 2025
Марина 25 Липень 2025
Врач Владимир Александрович замечательный за результатами визита мне очень понравилось на консультации . Клиника и персонал все понравилось
Інга 18 Липень 2025
В клініці вже не в перше була ще приходила до іншого спеціаліста . А лікар був уважний , конкретний , з гумором та мені здається вірно зрозумів мою проблему правильне рішення підібрав
Татьяна 07 Липень 2025
Владимир Александрович - очень вежливый доктор, очень внимательный, неравнодушный. Я осталась довольна приемом и планирую в дальнейшем ходить к доктору на приемы
Вікторія 04 Липень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу