Лікар Ендокринолог, Сімейний лікар Саєнко  Мар'яна  Олександрівна на Doc.ua

Саєнко Мар'яна Олександрівна

Лікар, який веде пацієнтів з такими захворюваннями як: гіпотиреоз, гіпертиреоз, АІТ, цукровий діабет. На прийомі лікар проводить консультацію, підбирає тактику лікування та спостереження, за потреби призначає обстеження й допомагає з профілактикою (контроль факторів ризику, рекомендації щодо способу життя), а також координує подальші кроки — направлення до суміжних спеціалістів або додаткову діагностику, якщо це необхідно.

Оберіть медичний центр

Запис по декларації! Прийом лікаря ендокринолога - 750 грн.
Київ, вул. Борщагівська, 145на карті
Солом'янськийм. Шулявська
Консультація 600 грн
Рейтинг лікаря
Відгуків

Про лікаря

Освіта

• Українська медична стоматологічна академія (2015)
  • Інтернатура, спеціалізація «Загальна сімейна практика»

Послуги

• Консультація
Національна програма Скринінг здоров’я 40+ в мережі МІЙ ЛІКАР
Після 40 років організм потребує особливої уваги та регулярної перевірки здоров’я. Саме тому створено скринінг здоров’я 40+ - програму, спрямовану на раннє виявлення ризиків серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та розладів ментального здоров’я. У медичних центрах «Мій Лікар» цей скринінг можна пройти БЕЗКОШТОВНО. Подбайте про себе сьогодні - щоб зберегти активність і якість життя на роки вперед.
До кінця акції залишилося
239 днiв