Київ
Лікар Психолог Гераймович Ольга Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Гераймович Ольга Володимирівна

Ольга Володимирівна, має вищу психологічну освіту, працює з різними психосоматичними розладами які найчастіше пацієнт вважає хворобою, також комплексна робота з усіма емоційними станами, такими як тривожність, страх, фобії, панічні атаки, емоційне вигорання та робота з самооцінкою. Сімейні відносини та будь-які інші психотерапевтичні запити які цікавлять клієнта. Прийом очно і онлайн. Ведення клієнта від початку до позитивної динаміки та кардинальних змін. Використовує методику розстановок, дихання, медитацію, розбір за допомогою допоміжних технік та інші методики які будуть сприяти полегшенню стану пацієнта.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Вікторія 18 Березень 2025
Рада, що випадково потрапила на консультацію до Ольги, навіть не дивлячись, що я не в Україні та консультації проходять онлайн, вона бачить і відчуває мене, допомагає з моїм депресивним станом через переїзд, я її всім рекомендую, ось вона на 100% знає свою справу!
Альбіна 08 Березень 2025
Я шукала психолога по рекомендаціям і Ольгу Володимирівну мені порадили знайомі, які ходили і залишилися реально задоволені! Про себе можу сказати, що я в захваті, людина розуміє тебе з півслова, і головне, що позбулась ПА (панічних атак), це був процес не одного дня, але все ж таки це сталось, я ще працюю з Ольго Володимирівною, але вже є такі зрушення, що я просто в шоці!

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ