Лікар Гематолог Карнабеда Оксана Андріївна на Doc.ua

Відгуки про Карнабеда Оксана Андріївна

Кандидат медичних наук, лікар-гематолог вищої категорії, займається лікуванням лейкозу, лімфом, лімфогранулематозу та інших онкологічних уражень крові та кровотворної системи.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Юлія 13 Липень 2026
Нам все дуже сподобалось, клініка досить комфортна, Оксана Андріївна дуже висококваліфікована лікарка, консультація пройшла на високому рівні. Нам її рекомендували люди, які були в неї  на консультації і саме її лікування нарешті принесло результат.
Арміне 12 Листопад 2025
Олена 22 Жовтень 2025
Тетяна 25 Червень 2025
Дуже подобався лікар. Все добре
Ольга 22 Травень 2024
На жаль візит пройшов дуже швидко. Також після здачі аналізів, я прийшла ще раз до лікаря, попросила, щоб мені хоть щось сказали, але як такої відповіді та інформації я не отримала. Відчуття залишилося неприємне, адже кошти я заплатила немалі, але результату не отримала.
Ірина 01 Листопад 2023
Інна 20 Вересень 2023
Петр 08 Листопад 2021
Анатолий 16 Липень 2021
Елена 03 Лютий 2021
Меня все по приему устроила. Я во всем разобралась. На все свои вопросы получила ответы
Показати ще 10 Відгукиautorenew