Лікар Гастроентеролог, Пульмонолог, Терапевт Невінгловська Аліна Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Невінгловська Аліна Олександрівна

Лікар займається впровадженням новітніх методик в процес лікування хвороб терапевтичного профілю. Веде комплексний амбулаторний прийом - збирає аналізи, проводить огляд, діагностування, інтерпретує аналізи, ставить діагноз і займається розробкою схеми лікування пацієнта. Знає і застосовує нові медичні технології: надшвидкісна комп'ютерна томографія, відеоендоскопія, відеокапсульная ендоскопія, ендосонографія, фіброеластографія, неінвазивні дихальні тести, методи імунологічної і молекулярна діагностика
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 67 відгуків

Наталія 29 Липень 2025
У мене нема жодного зауваження до консультації. Аліна Олександрівна пояснила що зі мною не так і як це виправляти, розказала який наступний план дій, інструкції чіткі, зрозумілі, хороші призначення
Сергій 04 Червень 2025
Лікарка по справі дуже сконцентрована на розв'язані проблеми, склалося враження що має гарний досвід у своїй сфері, та проблема яка у мене трапилася вона запропонувала свій план лікування який я продовжив. Я дуже задоволений візитом.
Ірина 15 Лютий 2025
Лікар нам дуже сподобався. Добре пройшов візит.
Марина 23 Січень 2025
Залишилася повністю задоволена візитом у цього лікаря.
Ганна 08 Січень 2025
Лікарка чудова та професійна людина. Рекомендую
Валерія 30 Листопад 2024
Анна 26 Листопад 2024
Гарний лікар, мені дуже сподобалася. Серйозна жінка, все подивилася, проконсультувала. Все, що я хотіла, я почула
Олег 24 Жовтень 2024
Юрій 22 Жовтень 2024
Все чудово.
Вячеслав 03 Жовтень 2024
На консультации все вопросы были решены, доктор дала консультацию, я хотел узнать какие могут быть проблемы, доктор дала рекомендации и написала какие нужны дополнительные обследования, чтобы уточнить диагноз. Визитом к доктору я остался доволен, прием прошел хорошо
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right

Лікарі поблизу