Лікар Гастроентеролог, Сімейний лікар Телега Наталія Валентинівна на Doc.ua

Консультаціявід 900 грн
Рейтинг лікаря
Відгуків

Освіта

• 1999 р. — Українська медична стоматологічна академія (м. Полтава), спеціалізація «Лікувальна справа»
  • 2000 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціалізація «Терапія»
  • 2001 р. — Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, спеціалізація «Загальна практика-сімейна медицина»
  • 2012 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціалізація «Організація і управління охороною здоров'я»
  • 2018 р. — Українська військово-медична академія, спеціалізація «Гастроентерологія»

Курси

• 1999 р. — Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ТУ «Актуальні питання пульмонології»
  • 2005 р. — Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ТУ «Фармакотерапія захворювань внутрішніх органів в похилому і старечому віці»
  • 2008 р. — Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ТУ «Надання екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій і катастроф»
  • 2011 р. — Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ТУ «Діагностика та лікування метаболічного синдрому»
  • 2013 р. — Національний Медичний Університет ім. О.О. Богомольця, ТУ «Актуальні питання організації та управління охороною здоров'я»
  • 2018 р. — Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, ТУ «Діагностика і лікування захворювань органів травлення»

Лікування захворювань

• Цистит
  • Синусит
  • Риніт (нежить)
  • Тонзіліт
  • Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ)
  • Дуоденіт
  • Синдром роздратованого кишечника
  • Артеріальна гіпертензія
  • ГРЗ
  • Виразка шлунка і 12-палої кишки

Послуги

• Консультативний прийом дорослих та дітей у віці від 10 років
  • Визначення необхідного обсягу лабораторних, інструментальних обстежень та інтерпретація їх результатів
  • Діагностика, диференційна діагностика захворювань
  • Лікування найбільш поширених хвороб
  • Виявлення факторів ризику захворювань та їх профілактика
  • Надання консультацій щодо раціонального харчування, здорового способу життя
Національна програма Скринінг здоров'я 40+ у МЦ Агапіт
Ви маєте чудову нагоду скористатися державною програмою «Скринінг здоров'я 40+» та безоплатно пройти комплексне обстеження в медичному центрі «Агапіт». Це унікальна можливість отримати якісну медичну допомогу з турботою про ваше здоров'я, скориставшись підтримкою держави.
До кінця акції залишилося
104 днiв