Київ
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, Ендокринолог, Сімейний лікар Іванчишина Мирослава Анатоліївна на Doc.ua
Відгук
Освіта
  • 2008 - Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Лікувальна справа»
  • 2010 - Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, спеціальність «Терапія»
Курси
  •  2013 - «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, факультету післядипломної освіти
  • 2014 - Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти
  • 2015 - Передатестаційний цикл за спеціальністю «Терапія» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти
  • 2017 - Курси спеціалізації за спеціальністю «Ендокринологія» на базі Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова
  • 2018 - Передатестаційний цикл за спеціальністю «Загальна практика — сімейна медицина» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти
  • 2020 - Тематичне вдосконалення «Функціональна діагностика в практиці лікаря-інтерніста» на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти
  • 2023 - Курси за програмою «Косметик-естетист (мануальна, апаратна та інноваційна косметологія обличчя і тіла). Експерт-рівень»
  • 2023 - Спеціаліст ін'єкційних методик «Мезотерапія та біоревіталізація», «Ботулінотерапія», «Full face. Контурна пластика» на базі Академії професійної освіти спеціалістів індустрії краси «Партнер плюс»

Послуги
  • Онлайн-консультація лікаря