Київ
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Ортодонт Складанівська Марина Вадимівна на Doc.ua
4.0

Складанівська Марина Вадимівна

Мене звати Марина! Я лікар-ортодонт. Мій загальний клінічний стаж складає більше 4 років. З раннього дитинства я мріяла бути лікарем, але вагалася , яким саме. Мене завжди надихала ідея допомагати людям і я була впевнена, що зможу втілити її в реальність. Уже у випускному класі уже точно визначилася, що я - майбутній стоматолог, і прикладала всі зусилля для досягнення цієї мети. Я безмежно задоволена своїм вибором, адже тепер втілюю дитячі мрії у життя. Я щаслива бачити щирі усмішки своїх пацієнтів та радість від отриманого результату власної роботи. Стоматологія - це мистецтво, а ми, лікарі-стоматологи, як скульптори, художники, - створюємо нову, гармонійну в естетичному, функціональному та анатомічному співвідношенні усмішку, впливаючи на весь організм у цілому.
4.0
Відгуків
Освіта
  • Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (2015-2020) Спеціальність: стоматологія Професійна кваліфікація: лікар-стоматолог.
  • Національний медичний університет імені О.О. Богомольця. Інститут післядипломної освіти (2020-2022). Спеціальність: стоматологія. Професійна кваліфікація: лікар-спеціаліст.
  • Національний університет охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика (2023-2024). Спеціальність: ортодонтія. Професійна кваліфікація: лікар-ортодонт.
Курси
  • Учасниця X Міжнародного конгресу студентів та молодих спеціалістів «SPECIAL ISSUES OF DIAGNOSTICS AND TREATMENT OF ENT ORGANS, CRANIOFACIAL AREA AND VISUAL ORGAN DISEASES» (O.BOGOMOLETS NATIONAL MEDICAL UNIVERSITY), Kyiv, Ukraine, MARCH 14-15.2018
  • Учасниця  5-го Національного Українського стоматологічного конгресу «СТОМАТОЛОГІЧНЕ ЗДОРОВʼЯ – ІНТЕГРАЛЬНА СКЛАДОВА ЗДОРОВʼЯНрАЦІЇ», присвяченого сторіччю Української наукової стоматологічної школи , м. Київ, 18 - 19 жовтня 2019 року
  • Курс "СПЕЦІАЛІЗОВАНІ РЕАНІМАЦІЙНІ ЗАХОДИ" ( Всеукраїнська спілка парамедиків. UkrainianParamedicGroup), Київ, 30.10.19, 2020, 1.03.2021
  • Майстер-клас: «РЕСТАВРАЦІЯ ФРОНТАЛЬНИХ ТА БОКОВИХ ЗУБІВ» (DENTAL SPACE), Київ, 05.03.2021
  • Practicalcourse: «PRIMARY ENDODONTICS», KYIV, 20-21 MARCH 2021
  • Practicalcourse: «RATIONALE of ENDODONTIC TREATMENT», Kyiv, JULY 3-4 2021
  • Майстер-клас: «ОРТОДОНТИЧНА АЗБУКА. ЛЕГКИЙ СТАРТ В ПРАКТИЦІ ЛІКАРЯ-ОРТОДОНТА» (DENTAL SPACE), Київ, 03.07.2022
  • Майстер-клас: «ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ З ОРТОДОНТИЧНИМИ ДУГАМИ» (Світлана Камалова), Київ, 23 вересня 2022
  • Майстер-клас: «ОСОБЛИВОСТІ ДІАГНОСТИКИ ТА ПРИНЦИПИ ЛІКУВАННЯ 2 КЛАСУ» (Світлана Камалова), Київ, 19.11.2022
  • Practicalcourse: «DIRECT POSTERIOR RESTORATION» (KUSHNIR DENTAL OFFICE), Kyiv, December 23-24 2022
  • Онлайн-семінар: «АНАТОМІЯ ТА МОРФОЛОГІЯ ЗУБІВ ЖУВАЛЬНОГО ВІДДІЛУ» ( Еміль Абієв), 10.02.2022
  • Онлайн-семінар: «НЮАНСИ РАННЬОГО ОРТОДОНТИЧНОГО ЛІКУВАННЯ» (Назарій Броцький), 29.01.2023
  • Семінар : «РАННЄ ОРТОДОНТИЧНЕ ЛІКУВАННЯ» (Назарій Броцький), м. Київ, 6-7.04.2023
  • Учасниця першої в Україні онлайн-конференції з медицни сну «SLEEP APNEA: ІНТЕГРАЛЬНІ ПІДХОДИ В ДІАГНОСТИЦІ І ЛІКУВАННІ ДОРОСЛИХ ТА ДІТЕЙ» (Дрогомирецька М.С., Погорецький Ю.Н.), 29.04.2023
  • Онлайн-семінар: «ОБХОДЖЕННЯ СХОДИНОК КОРЕНЕВИХ КАНАЛІВ» (Станіслав Геранін), 09.06.2023
  • Онлайн-семінар: «ВСЕ ПРО ТЕРАПІЮ СНЩС МІОРЕЛАКСУЮЧИМИ» (Наталя Борченко), 25.07.2023
  • Онлайн-семінар: «ВСЕ ПРО МІКРОІМПЛАНТИ В ОРТОДОНТІЇ» (Назар Блажків), 10.07.2023
  • Наукова конференція: «ORTHOS: DENTAL ORTHODONTICS CONGRESS&EXPO», м. Київ, 8-9.09.2023
  • Учасниця (доповідач) Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих ортодонтів із доповіддю: «РЕНТГЕН-АНТРОПОМЕТРИЧНІ НАЗО- ТА ВЕЛОФАРИНГЕАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ В ОРТОДОНТИЧНИХ ПАЦІЄНТІВ ІЗ ПОРУШЕННЯМИ ДИХАННЯ ПРИ РІЗНИХ ТИПАХ ЩЕЛЕПНО-ЛИЦЕВОГО РОСТУ», м.Київ, 30.09.2023
  • Семінар-тест-драйв: «AQUASHINE DERMAHEAL DR.CYJ HAIR FILLER» (Балакіна Ольга), 13.10.2023
  • Учасниця Благодійного Міжнародного Ортодонтичного Симпозіуму "IOS KYIV 2024", м.Київ, 23 24.03.2024
  • Практичний майстер-клас: «ПОДКАСТ ПРО МІНІ ІМПЛАНТИ» (Ірина Корнило), м. Ужгород, 17.05.2024
  • Майстер-клас: «ІНСАЙДЕРСЬКА ОРТО ТЕМА» (Ірина Корнило), м. Ужгород, 18.05.2024
  • Практичний курс: « ALIGNERS FROM A TO Z», м. Київ, 22-26.07.2024
  • Учасниця Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих ортодонтів «Нове покоління обʼєднане заради майбутнього», м.Київ, 28.09.2024
  • Учасниця міжнародного конгресу «Елайнери. Сучасний шлях лікування», м.Валенсія(Іспанія), 26.10.2024
Участь в асоціаціях
  • Член асоціації ортодонтів України
Послуги
  • Первинний огляд та консультація лікаря-ортодонта
  • Виявлення, діагностика та складання комплексного плану ортодонтичного лікування дорослих та дітей
  • Профілактика та лікування патологій прикусу, зубів, зубних рядів у дорослих та дітей.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ