Максим Олексійович надає повний спектр послуг в області ортопедичної стоматології. Займається протезуванням будь-якої складності, установкою вінірів, виправленням прикусу, займається реабілітацією пацієнтів при повній адентії. Видаляє зуби будь-якого рівня складності. Проводить консервативне та хірургічне лікування гнійно-запальних захворювань та травм щелепно-лицевої ділянки, імплантацію зубів.
Написав понад 40 наукових статей як в іноземних, так і у вітчизняних наукових журналах
Автор 10 наукових книг
Освіта
2003 – закінчив Медичний інститут Української асоціації народної медицини за спеціальністю «Стоматологія»
2005 – інтернатура на базі Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л.Шупика за спеціальністю «Загальна стоматологія» (лікар стоматолог)
2022 - отримав сертифікат за спеціальністю «Ортопедична стоматологія» на базі Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л.Шупика
2023 – отримав сертифікат за спеціальністю «Хірургічна стоматологія» на базі Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л.Шупика
Курси
Ancora Geshiebetechnik nach dem Bego-System teil, Bego Training Center (1999)
The Heraeus Kulzer Theoretical and Practical Training Course «Combi-Technique», Heraeus-Kulzer (2000)
«Діагностика та ефективність раннього лікування патології прикусу ІІІ класу», Winsauer (2002)
Tolerant Dentistry of the XXI century, USA (2002)
Підвищення ефективності знеболювання і зниження ризику ускладнень, Kristar + (2002)
«Endodontic training course with the modular system DentaPort ZX, mechanical root canal preparation and apex locator», Morita Europe (2004) «Theoretischen und praktischen Weiterbildung uber Dentalmaterilien der Firma VOCO GmbH, Cuxhaven, Deutschland teilgenommen», VOCO (2005)
«Сучасні аспекти клінічної стоматології» (2008)
Micromovements at the Implant-Abutment Connection, НМАПО (2010)