Любов Романівна – лікар-кардіолог. Володіє методиками діагностики серцево-судинної патології, виконує ЕКГ, трансторакальну ехокардіографію, черезстравохідну та 3Д ехокардіографію, холтерівський моніторинг ЕКГ, тестування з дозованими навантаженнями. Здійснює онлайн та офлайн консультації, займається виявленням і лікуванням серцево-судинних хвороб. Визначає тактику кардіохірургічного та ендоваскулярного лікування.
2014-2020 рр. – Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського.
2020-2022 рр. – Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, спеціалізація «Внутрішні хвороби».
2022 р. – Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, спеціалізація «Кардіологія».
Курси
Проходила стажування в провідних клініках Франції (клініка ім. Жоржа Помпіду, м. Париж), Німеччини (Мюнхенський центр серця, м. Мюнхен), Канади (Peter Munk Cardiac Center, м. Торонто) та США (Cedars Sinai, м. Лос Анджелес);
Учасник та доповідач міжнародних та українських наукових конференцій.
Послуги
Консультативний прийом;
Діагностика та лікування серцево-судинної патології;
Діагностика та лікування серцево-судинних хвороб;
Електрокардіографія (ЕКГ);
Трансторакальна ехокардіографія;
Черезстравохідна та 3Д ехокардіографія;
Холтерівський моніторинг ЕКГ;
Тестування з дозованими навантаженнями.
Лікування захворювань:
Ішемічна хвороба серця та її ускладнення;
Порушення ритму та провідності серця;
Гіпертензії;
Гостра та хронічна серцева недостатність;
Вроджені та набуті вади серця;
Дисліпідемії;
Кардіологічні ускладнення в онкології (кардіоміопатії, тромбоемболії легеневої артерій).