Лікар надає кваліфіковану допомогу пацієнтам з захворюваннями органів травного тракту. Спеціалізується на лікуванні гастриту, холециститу, ентероколіту та ін. Проводить комплексну терапію з використанням медикаментозних засобів, фізіотерапевтичних процедур і відповідної дієти. Надає рекомендації щодо зміни способу життя, корекції харчового раціону
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 12 відгуків
Елена 16 Липень 2020
Дмитрий 10 Березень 2020
Направлено до клініки
Дмитрий 10 Березень 2020
Мне не понравилось что я пришел с документами, с анализами. Мне сказали еще УЗИ зачем-то делать. Не понятно зачем, хотя могли бы предупредить. И по итогу те вопросы которые есть, из пяти мне ответили на полтора. И то лечение которые мне назначили по одному вопросу. Я не знаю, а надо ли мне оно вообще. Я не особо доволен. Планирую еще идти к другому доктору. Мне не понравился подход к решению моего вопроса.
Вероника 10 Березень 2020
Тюпа Лариса Петровна - врач диетолог - гастроэнтеролог очень понравилась как специалист и как очень приветливая женщина. Буду обязательно к ней обращаться в дальнейшем!
Наталя 05 Березень 2020
Лікар хороший. Вислухав всю інформацію, дала поради та сказала здати аналізи. Після того, як я здала аналізи, ми проаналізували аналізи. Були надані поради на рахунок ліків.
Светлана 08 Лютий 2020
Все было отлично, все понравилось.
Галина 03 Лютий 2020
Доктор все доступно объяснила, пациент остался доволен.
Валерия 27 Січень 2020
Доктор очень хорошая женщина, не назначает лишних анализов и профессионал своего дела. Мне понравилось, буду к ней еще обращаться.
Валерия 11 Січень 2020
Доктор детально опросила. Назначила только необходимые препараты.