Працюю за принципами доказової медицини та міжнародних клінічних протоколів. Індивідуальний, делікатний підхід до кожної пацієнтки — з повагою, увагою та щирою турботою.
Постійний учасник семінарів, прагну до постійного професійного розвитку.
Доповідач на науково-практичній конференції «Пріорітетні напрямки перинатальної медицини» на тему: «Безпліддя як параметр порушення репродуктивного здоров’я у жінок, що перенесли коронавірусне інфікування»
Освіта
Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця 2013 – 2019 р - лікувальна справа
Національний університет охорони здоров’я ім. П.Л. Шупика - інтернатура за спеціальністю акушерство та гінекологія 2019-2023 р
НМУ О.О. Богомольця спеціалізація лікар ультразвукової діагностики 2024 р.
Курси
2023 р. МАСМО . Симуляційний тренінг «Основи кольпоскопії. Метод лікування патології шийки матки діодним лазером»
2023 р. VIІ Міжнародного Конгресу «РЕПРОДУКТИВНЕ ЗДОРОВ`Я: мультидисциплінарний підхід в безперервному професійному розвитку лікарів»
2023р - 2025 р. р. учасник семінарів та конференцій від медичної платформа «Progress»
2024 р. Науково-практична конференція «Актуальні питання акушерства та гінекології»
2024 р. Інтерактивний менторський курс гінекологічної ехографії « УЗД в гінекології – це легко!»
2025 р. Професійна платформа. Основи гістероскопії. Тренінг з оволодіння практичними навичками
Лікування захворювань
Ендометріоз
Міома матки
Синдром полікістозних яєчників
Послуги
УЗД органів малого тазу
Кольпоскопія
Індивідуальний підбір контрацепції.
Діагностика та лікування інфекцій, які передаються статевим шляхом, запальних захворювань органів малого тазу
Пайпель-біопсія
Встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі