Київ
Лікар Отоларинголог Неділя Ірина Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Неділя Ірина Сергіївна

Лікар - отоларинголог вищої категорії проводить діагностику, консультування та лікування пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Доктор постійно удосконалює свої знання, що дає можливість застосовувати сучасні методи лікування. Ірина Сергіївна має більше 10 років практичного досвіду роботи в медицині включаючи досвід хірургічних втручань
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 257 відгуків

Наталія 18 Лютий 2025
Ірина Сергіївна просто ідеальний лікар. Досить гарний спеціаліст та гарна, турботлива людина. Саме з високим рівнем людяності. У мене була серйозна проблема зі здоров'ям, лікар все дослідила та вилікувала мене чудово. Протягом багатьох років ходжу на візит саме до цього лікаря, вона мені дуже подобається.
Дарія 18 Жовтень 2024
Людмила 17 Вересень 2024
Лікарка по суті усе розповіла, не призначала зайвого, обережно зробила процедуру. Лікарка дуже професійна людина.
Дарія 09 Серпень 2024
 Класно пройшов візит. Лікар насправді дуже компетентна у своїй справі. Надзвичайно комунікабельна та ввічлива людина. Загалом візит у цього лікаря пройшов дуже добре.
Анна 26 Липень 2024
Був детальний огляд, отримала корисну консультацію, лікарка порадила ліки, які мені вже за декілька днів допомогли, тому я залишилась повністю задоволеною візитом.
Анастасія 16 Липень 2024
Лікарка професіонал, одразу виявила причину хвороби, надала поради,прийом дуже сподобався, дякуємо.
Семюель 21 Червень 2024
Сподобалось що лікарка комунікувала з дитиною, намагалась знайти підхід до дитини, все зрозуміло пояснила. Рекомендую
Направлено до клініки
Наталья 05 Червень 2024
Мне не понравилось как доктор общается, не слышала моих просьб. Как специалист, возможно доктор все верно написала, но второй раз записываться к доктору не буду
Катерина 30 Травень 2024
 Нам дуже сподобався лікар. Візит пройшов добре, все нас влаштувало.
Вікторія 06 Травень 2024
Мені сподобалося як лікар ставиться до дітей. Лікар має підхід до дітей, спілкування в ігровій формі, дитина не боялася. Прийом сподобався
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу