Київ
Лікар Отоларинголог Неділя Ірина Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Неділя Ірина Сергіївна

Лікар - отоларинголог вищої категорії проводить діагностику, консультування та лікування пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Доктор постійно удосконалює свої знання, що дає можливість застосовувати сучасні методи лікування. Ірина Сергіївна має більше 10 років практичного досвіду роботи в медицині включаючи досвід хірургічних втручань
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 265 відгуків

Ірина 28 Травень 2025
Лікарка дуже уважна. Повела всі маніпуляції, щоб оглянути повністю, призначила лікування та провела міні операцію. Все було чудово.
Юлія 16 Травень 2025
Візит пройшов добре, лікар допомогла
Олексій 12 Травень 2025
Лікарка професіонал своєї справи.
Оксана 09 Травень 2025
Лікар дуже гарний і кваліфікований, чудовий спеціаліст, відповіла на всі питання що мене цікавили, нічого зайвого вона мені не назначала, все було по суті. Дякую.
Артур 05 Травень 2025
На прийомі все було доволі зручно й адекватно. Лікар на всі питання відповіла, розповіла про всі варіанти лікування, пояснила інформацію чи потрібна операція в моєму випадку. Консультація сподобалась, все було дуже приємно. Лікар призначила лікування, надалі спробую консервативне лікування
Катерина 04 Квітень 2025
Гарний, кваліфікований лікар! Лікар все розповіла, на всі питання відповіла, прийом пройшов чудово, планую надалі звертатися до лікаря ще. Лікар має багато гарних відгуків, тому і обрала лікаря
Марія 24 Березень 2025
Мені сподобалося, що лікар добре все пояснює, провела уважно огляд, побачила і прокоментувала зокрема те, що не побачив попередній отоларинголог. Я лікарем задоволена
Аліна 25 Лютий 2025
Наталія 18 Лютий 2025
Ірина Сергіївна просто ідеальний лікар. Досить гарний спеціаліст та гарна, турботлива людина. Саме з високим рівнем людяності. У мене була серйозна проблема зі здоров'ям, лікар все дослідила та вилікувала мене чудово. Протягом багатьох років ходжу на візит саме до цього лікаря, вона мені дуже подобається.
Дарія 18 Жовтень 2024
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу