Лікар Ревматолог Курильчик Ірина Василівна на Doc.ua

Відгуки про Курильчик Ірина Василівна

Кваліфікований лікар-ревматолог, пріоритетні напрямки роботи якого включають комплексну терапію хворих на ревматоїдний, реактивний, псоріатичний артрит та інших ревматичних захворювань, а також моніторинг стану пацієнта і ефективності лікування
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 51 відгук

Ніла 11 Березень 2026
Лікар мені дуже сподобався, візит пройшов чудово.
Валентина 04 Березень 2026
Дуже гарний лікар Ірина Василівна .В неї лікуюсь третій рік. Вдячна за уважніть та її компетентність вона професіонал
Любов 19 Лютий 2026
Вадим 05 Грудень 2025
Надія 20 Листопад 2025
Лікарка уважна людина, подивилася те що у мене болить, прислухалась до моїх скарг, виписала мені лікування і направила зробити обстеження. Я задоволена візитом.
Тамара 18 Серпень 2025
Лікар уважна, добре вислухала, на мою думку, досить компетентна. У лікаря була у 2019 році, лікар тоді мене дуже добре пролікувала, шість років я не мала проблем. Знову почалась проблема,  шукала саме цього лікаря, знайшла через інтернет. Я лікарем задоволена
Сергій 13 Серпень 2025
Галина 05 Серпень 2025
Все дуже сподобалося на візиті. Буду ще обов'язково звертатися саме до цього лікаря за допомогою.
Ольга 31 Липень 2025
Звертаюсь до лікааря не вперше, завжди отримую вичерпну інформацію на всі свої запитання. Роботу лікаря оцінюю як висококваліфікованого спеціаліста, рекомендую.
Оксана 31 Липень 2025
Ірина Василівна була до мене уважною, розпитала що мене турбує і оглянула. Рекомендую
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6

Лікарі поблизу