Лікар Отоларинголог Калита Ірина Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Калита Ірина Миколаївна

Ірина Миколаївна займається виявленням і комплексною терапією запальних процесів в ЛОР-органах, включаючи і ті, які схильні до хронізації або вже знаходяться на етапі хронічного процесу. Також доктор Калита консультує з питань імунопрофілактики у дітей
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 27 відгуків

Виктория 16 Грудень 2020
Катерина 23 Листопад 2020
Богдан 17 Листопад 2020
Вона єдина людина яка допомогла у правильному напрямку та відразу поставила правильний діагноз, знайшла підхід до моєї дитини. Нам все дуже сподобалось
Даниил 03 Грудень 2019
Доктор квалифицированная и внимательная. Очень хорошо относилась моему ребенку. Мне она понравилась как специалист и понравилось ее отношение к нам.
Камуран 01 Листопад 2019
Сергей 28 Жовтень 2019
Гліб 25 Жовтень 2019
Виктор 12 Жовтень 2019
Очень адекватный доктор. Видно что специалист, хороший подход к ребенку и провела тщательный осмотр.
Мария 19 Червень 2019
Прием устроил. Доктор приветливый, вежливый, хорошо провел консультацию, назначил адекватное лечение. Отношение к пациенту мне понравилось. Пока что проходим лечение.
Роман 21 Травень 2019
Все в порядке, все замечательно, удобное расположение, приветливый персонал и профессиональные врачи. Будем еще обращаться. Конечно, хотелось бы реже, но как получится.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ