Лікар-ендокринолог вищої категорії. Консультує, проводить лікування хвороб щитовидної і паращитовидної залози, надниркових залоз, ожиріння, цукрового діабету та його ускладнень.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 255 відгуків
Ольга 12 Серпень 2025
Врач очень приятная в общении, внимательный доктор. Остались очень приятные впечатления, внимательно отнеслась, все выслушала, дала дельные советы. Прием понравился, дальше буду у доктора наблюдаться
Валентина 12 Серпень 2025
Мені все сподобалось. Лікар спокійна, все розʼяснила, все розказала, лякаючих діагнозів не ставила, заспокоїла, я задоволена прийомом, планую звертатися до лікаря ще
Людмила 10 Липень 2025
У Элеоноры Валерьевны я была лет десять или двенадцать назад, обратилась к доктору опять. Доктор помнит своих пациентов, это замечательно! В дальнейшем, если нужен будет эндокринолог, то только к ней. Замечательный доктор
Володимир 17 Червень 2025
Всі питання вирішили з лікарем, все було зроблено на високому рівні. Все пройшло добре.
Ірина 16 Червень 2025
Все дуже сподобалося на візиті і особливо сподобався сам лікар.
Наталія 10 Червень 2025
Інна 10 Червень 2025
Лікар вислухала питання, які у мене були, подивилася результати аналізів, довгий час надавала мені консультацію і розʼяснення в доступній мові крім лікарської, детально проговорили певні моменти, дала рекомендації що можливо зробити. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом, лікарем задоволена
Валентина 09 Червень 2025
Лікарка досвідчений фахівець. Рекомендую
Аліна 24 Березень 2025
Дуже гарний лікар, компетентний, все пояснила, все було зрозуміло. Лікар призначила лікування, все добре. Лікарем задоволена
Ольга 24 Березень 2025
Прийом пройшов добре, приємний лікар, професіонал своєї справи, відповіла на всі запитання